18 en 19 januari 2025 ‘Creatieve flow’ in de lijnen transcendentie en creativiteit

Creatieve flow biodanza retraite met Geny

Biodanza verdiepingsweekend met Geny in de lijnen transcendentie en creativiteit.

18 en 19 januari 2025: ‘Creatieve flow

“Art enables us to find ourselves and lose ourselves at the same time.” – Thomas Merton

“Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once he grows up.” – Pablo Picasso

Er zijn heel wat inspirerende uitspraken over creativiteit en transcendentie. Maar het beste is natuurlijk om zelf te ontdekken wat er werkt in jouw leven. Daar gaat deze ontdekkingstocht over.

Ontdek de kracht van Creatieve Flow en geef vorm aan jouw leven zoals jij dat wilt! Het vierde weekend van ons verdiepende vierluik staat volledig in het teken van transcendentie en creativiteit. Stap uit je comfortzone en laat je meevoeren op een reis vol zelfexpressie, inspiratie en transformatie.

Rolonda Toro de grondlegger van biodanza zei het op zijn manier: ” We creëren alles… een relatie, een moment, een toekomst. Creativiteit is hoe je leeft en je leven creëert voor jezelf en anderen.” Deze woorden vormen het fundament van dit evenement. We nodigen je hier uit om je creativiteit volledig uit de kast te trekken en je leven gestalte te geven op een ongekende manier.

Heb je ooit gedroomd van leven op een plek waar je je helemaal thuis voelt? Van samen zijn met mensen die je inspireren en waarbij je volledig jezelf kunt zijn? Van het uitoefenen van een beroep dat voortvloeit uit je diepste talenten, potentieel en levensmissie? Mensen op je pad te ontmoeten die aanvoelen als zielsverwant? Dit evenement helpt je te ontdekken wat je werkelijk wilt, en wat mogelijk is, tot in de kern van je wezen.

In de magische flow van Biodanza zul je de kracht van creatie ervaren. Je zult waarschijnlijk verbaasd staan over welke scheppingskracht er in je zit en wat er uit verborgen bronnen naar boven komt. Vaak wordt gezegd: Je bent een ongelooflijk creatief wezen met eindeloos potentieel. Het wordt nu tijd om jezelf hiervoor open te stellen.

Het creatieve veld dat dit evenement biedt ligt voor je open en biedt eindeloze mogelijkheden,  wachtend om ontdekt te worden. En hoe je daar komt? Door creativiteit te combineren met transcendentie. Je mag de dagelijkse maalstroom aan gedachten loslaten, vertrouw op de flow en laat je meevoeren in de dans. Hier begint het besef dat je jouw leven kunt vormgeven als een waar kunstwerk.

En weet je, je reis stopt niet wanneer het weekend voorbij is. De intentie is om deze creatieve flow te integreren in jouw dagelijks leven. Leer hoe je een ware levenskunstenaar kunt zijn, ook wanneer je weer thuis bent. Ontdek hoe je je creatieve vermogens kunt inzetten om een leven te creëren dat jou vervult en inspireert.

Dit evenement biedt jou de kans om jezelf losser te maken van beperkingen en patronen die je beknellen. Het is daarmee een uitnodiging om je potentieel te omarmen, jezelf volledig tot uitdrukking te brengen. In een veilige en ondersteunende omgeving gaan we samen op een transformatieve reis waarin we de grenzen van onze creativiteit een flink stuk gaan oprekken.

Heb je al een beetje zin? Voel je het al tintelen? Ben je klaar om uit je comfortzone te stappen? Schrijf je vandaag nog in voor dit inspirerende weekend. Dit is jouw moment om te creëren en te transformeren!

Let op: de beschikbare plaatsen zijn beperkt, dus reserveer snel jouw plek voor dit buitengewone weekend. Wij kunnen bijna niet wachten om samen met jou de magie van Creatieve Flow te ervaren, als finale van het biodanza vierluik.

Praktische details

Inloop 10.00 uur

Tijd 10.30 – ca. 17.30 uur (op zaterdag gevolgd door het diner)

Waar? De Balzaal III (ook bekend als de grote zaal van Het vijfde huis)

Jac. P Thijsselaan 45 Gouda

Het team doet er alles aan om jou zorgeloos te laten genieten, zelfs over het eten hoef je niet na te denken.

  • Je wordt ontvangen met koffie, thee en wat lekkers.
  • De hele dag is er fruit en staan er tussendoortjes.
  • Er wordt beide dagen een heerlijke lunch geserveerd met soep en salade.
  • Op zaterdagavond wordt er een diner geserveerd.

Team

Biodanzadocent Geny Wuestman wordt met ondersteund door een team van enthousiaste docenten (Bea Grobben, Susan Leemans en Maria Vermeeren) en assistenten ( Yolanda, Annette en Denny).

Coaching

Het blijft niet bij het weekend, ook de nazorg is goed geregeld. Eén a twee weken na het weekend ontvang je een coachingsgesprek met Geny (of één van de andere docenten die aanwezig was in het weekend) van 30 minuten tijdens een zoomsessie. Loop je dus na het weekend ergens tegenaan? Dan is deze sessie een goed moment om dit na te bespreken.

Prijzen (incl. lunches, diner op zaterdag en – als bonus-  een half uur coaching na het weekend)

  • Standaardprijs voor één weekend: € 190,-
  • Pakketprijs voor twee weekenden: € 360,- (€ 180,- per weekend*) – bespaar € 20,00 Pakketprijs voor drie weekenden: € 510,- (€ 170,- per weekend*) – bespaar € 60,00 Pakketprijs voor vier weekenden: € 660,- (€ 165,- per weekend*) – bespaar € 100,00

* Let op: stel, je boekt een arrangement van twee weekends voor de aangegeven prijs. Indien je na deelname aan deze weekends besluit om nog één of twee extra weekends bij te boeken, geldt de weekendprijs die vermeld staat in de prijslijst voor de dan betreffende periode. Voor alle duidelijkheid:  je komt in dit geval niet in aanmerking voor korting met terugwerkende kracht.

De annuleringsvoorwaarden vind je hier.

Wil je graag meedoen en heb je moeite om de kosten op te brengen? Mail of bel dan Geny . Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Wil je in de buurt overnachten? En vind je het leuk om bij iemand te overnachten die biodanza kent? Een aantal biodanzadansers in Gouda en omgeving biedt een slaapplek aan voor € 25,- per nacht inclusief ontbijt. Vraag Geny naar de mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie over alle weekenden van het vierluik.

  1.  28 en 29 september 2024 ‘Speels en sensueel’ in de lijnen creativiteit en seksualiteit
  2.  26 en 27 oktober 2024 ‘Lust en liefde’ In de lijnen seksualiteit en affectiviteit
  3.  23 en 24 november 2024 ‘Licht en liefde’ in de lijnen affectiviteit en transcendentie
  4.  18 en 19 januari 2025 ‘Creatieve flow’ in de lijnen transcendentie en creativiteit

Hier vind je reacties van deelnemers aan het biodanza Drieluik in het voorjaar van 2023

Iedereen met biodanza-ervaring is welkom en uiteraard ook liefdeskoppels.

Reserveer je plekje

Aanmelden en betalen: mail Geny Geny@dansenleef.nl

Heb je vragen? Of twijfel je of het iets voor je is? Bel Geny 06-50569383