27 februari 2024 SprekersCafeGouda familieopstelling in een breed perspectief


Lezing: Familieopstelling in een Breed Perspectief

Familieopstellingen winnen snel aan populariteit binnen een groeiend publiek. Steeds meer mensen ervaren de diepgaande impact en wonderbaarlijke resultaten die deze methode kan hebben op hun levensvragen. Velen hebben via deze benadering antwoorden gevonden op complexe kwesties die hun levensgeluk beïnvloed(d)en.

Na het succes van een eerdere lezing over systemisch werk door Tura Gerards gaan we opnieuw de diepte in. Op dinsdag 27 februari 2024, zullen twee vooraanstaande experts ons opnieuw begeleiden tijdens een avond gewijd aan dit fascinerende onderwerp. Deze sprekers kondigen we met trots aan:

Wilma Broeseliske en Atekeh Raisi

Kenners weten al dat een familieopstelling een krachtige manier is om verborgen oorzaken van familieproblemen, stagnaties in levenspaden, uitdagingen in liefde en werk te doorgronden. Mensen die zich nog geen kenner noemen krijgen op deze avond een uitgelezen kans om er meer over te weten. De lezing biedt inzicht in diverse bronnen, patronen en thema’s die spelen bij vragen over het leven, werk, liefde en meer. Het biedt vernieuwende inzichten om afstand te nemen van wat niet bij je hoort, of juist toenadering te zoeken tot onvermoede bronnen die je kunnen versterken.

Tijdens deze avond kun je rekenen op een verhelderende algemene uitleg maar ook, als je daar open voor staat, een persoonlijke benadering. Inspirerend, soms adembenemend, maar altijd wonderbaarlijk wat het naar boven brengt.

Je bent van harte welkom om deze lezing (inclusief interactief gedeelte) bij te wonen in het SprekersCaféGouda.

Locatie De Balzaal
Adres J.P. Thijsselaan 45 Gouda

Neem de Hoofdentree (staat op een groot wit bord boven de ingang)

Datum 27 februari 2024
Tijd 20:00 – 22:30

Inloop vanaf 19.45 uur

Er staat iemand binnen bij de ingang om de deur voor je te openen.

Bestel hier je ticket a € 20,-