28 en 29 september 2024 ‘Speels en sensueel’ in de lijnen creativiteit en seksualiteit

“Speels en sensueel”: Met deze kop mag je wat verwachten….. je kunt je er misschien al van alles bij voorstellen.

 

En dat is een goede start, want speelsheid en de kracht van seksuele energie krijgen in dit weekend volop de ruimte.

 

Wie heeft zoiets nodig?
Eigenlijk is dit voor veel mensen een aanrader. Wie is er niet bezig om het beste uit zichzelf te halen in een maatschappij die steeds uitdagender wordt. En niet alleen de maatschappij, ook dichtbij liggen ze: uitdagingen in gezin en familie. Er wordt van alle kanten druk op je uitgeoefend en soms wordt je echt bekneld.

Mensen die dit herkennen en van zichzelf vinden dat de remmen best wat losser mogen, zullen zich aangesproken voelen. Ze voelen zich te vaak wat ingehouden, en soms zelfs verkrampt, in ieder geval meer dan ze zouden willen. Er zijn allerlei onderdrukte gevoelens die het potentieel en levensgeluk in de weg zitten. Het zijn mensen die zich meer zouden willen uiten, meer zichzelf willen zijn, weerbaarder in het leven staan en tegelijk liefdevol blijven. Ongeacht de situatie waarin ze verkeren.

 

Komt dit bekend voor?
Herken jij jezelf in dit plaatje? Betrap jij je soms ook dat je een beetje op slot zit? Dan is de kans aanzienlijk dat jij je leven niet volledig leeft met wat er in zit.

Is daar dan zomaar verandering in aan te brengen, zul je denken? Ga je dat met verdiepingsweekenden biodanza bij Geny oplossen?

 

Verbaas je niet, met dans in een veilige omgeving, een heel weekend lang, mag je kleine en grote wonderen verwachten. Je zult eens zien en voelen wat er nog in jou wakker gemaakt kan worden. Deze belofte geef ik aan iedereen mee die deelneemt aan de verdiepingsweekenden. Het beste is om de hele reeks te doen, daar haal je het meest uit. Maar een weekend kan al heel veel doen.

 

 • Dus:
  Zou jij nog meer willen genieten?
 • Beter kunnen omgaan met druk uit je omgeving?
 • Meer uit jezelf halen en ten diepste ervaren wie je in de kern bent?
 • Je ultieme krachtbron ontdekken?
 • Maar ook: je speels en sexy willen voelen?
 • Lekker luchtig en plezierig?
 • Gewoon genieten van je eigen lijf, of je nou oud of jong bent, of je jezelf nou mooi vindt, of niet, gewoon kunnen genieten van je eigen gezelschap?
 • En elkaars gezelschap?

 

Als dit is wat je wilt, meld je dan aan voor dit transformerende weekend.

Je weet het natuurlijk al, maar toch nog even dit:
Je bent een sensueel wezen
Je bent het waard om te genieten

En als je dat nog niet zo ervaart … gun je jezelf dan een kans om te gaan ervaren dat je dat wel bent?
Om je over te geven aan het genieten van je eigen lijf, van je eigen sensualiteit, onbevangen genieten.
In en fijne omgeving met andere mensen die in grote lijnen hetzelfde willen als jij: meer halen uit hun leven, verborgen bronnen van creatieve en seksuele energie ontdekken, verbinden met elkaar op een manier die jou dichter bij jezelf brengt.

 

Waarom biodanza?
Biodanza is een oefenplek waarin we onbekommerd, al dansend, kunnen leren, spelen en proeven wat we fijn vinden. Waarin we met elkaar hebben afgesproken dat we afstemmen op onszelf en de ander en altijd respectvol met onszelf en de ander omgaan. En waarin je helemaal jezelf mag ontdekken en zijn wie je bent. Dit weekend:

(Her)ontdek je jouw creativiteit en jouw seksualiteit

Voor wie hier over twijfelt: geen seksuele handelingen, maar wel met sensuele energie en gewoon met kleding aan
Volop ruimte om uit de band springen
Nieuwe avonturen beleven
Expressie geven aan sensualiteit

Gun jij jezelf dit cadeau?

De weekendprogramma’s vormen onderling een vierluik met een sterke onderlinge wisselwerking en diepe doorwerking. Niettemin is het ook mogelijk om een of twee weekends te volgen.

 

In het biodanza weekend op 28 en 29 september 2024 wordt ‘gewerkt’ met de krachtige lijnen van creativiteit en seksualiteit.

 

De lijn van creativiteit gaat over ontdekken en uiten en je eigen leven creëren op jouw manier.

De lijn van seksualiteit gaat over zinnelijkheid: genieten met al je zintuigen en je hele lijf en het voelen en uiten van jouw verlangen.

Je creativiteit en seksualiteit de vrije loop laten heeft een positief effect op plezier hebben, genieten, je sexy voelen en expressie geven aan je wat je ten diepste wil. Ook heeft het effect op je seksleven, wanneer en waar je je ook bevindt. En uiteindelijk heeft het een ongekende impact op jouw hele leven. Dingen worden makkelijk, meer vanzelf. Je durft jouw eigen leven vorm te geven en voluit te leven.

 

Praktische details
Data 28 en 29 september 2024

Inloop 10.00 uur

Tijd 10.30 – ca. 17.30 uur (op zaterdag gevolgd door het diner)

 

Waar? De Balzaal III (ook bekend als de grote zaal van Het vijfde huis) Jac. P Thijsselaan 45 2803 RT Gouda

 

Het team doet er alles aan om jou zorgeloos te laten genieten, zelfs over het eten hoef je niet na te denken.

 

Je wordt ontvangen met koffie, thee en wat lekkers.
De hele dag is er fruit en staan er tussendoortjes.
Er wordt beide dagen een heerlijke lunch geserveerd met soep en salade.
Op zaterdagavond wordt er een diner geserveerd.

Team

Biodanzadocent Geny Wuestman wordt met ondersteund door een team van enthousiaste docenten (Bea Grobben, Susan Leemans en Maria Vermeeren) en assistenten ( Yolanda, Annette en Denny).

Coaching

Het blijft niet bij het weekend, ook de nazorg is goed geregeld. Eén a twee weken na het weekend ontvang je een coachingsgesprek met Geny (of één van de andere docenten die aanwezig was in het weekend) van 30 minuten tijdens een zoomsessie. Loop je dus na het weekend ergens tegenaan? Dan is deze sessie een goed moment om dit na te bespreken.

 

Prijzen (incl. lunches, diner op zaterdag en – als bonus- een half uur coaching na het weekend)

Standaardprijs voor één weekend: € 190,-

Pakketprijs voor twee weekenden: € 360,- (€ 180,- per weekend*) – bespaar € 20,00 Pakketprijs voor drie weekenden: € 510,- (€ 170,- per weekend*) – bespaar € 60,00 Pakketprijs voor vier weekenden: € 660,- (€ 165,- per weekend*) – bespaar € 100,00

* Let op: stel, je boekt een arrangement van twee weekends voor de aangegeven prijs. Indien je na deelname aan deze weekends besluit om nog één of twee extra weekends bij te boeken, geldt de weekendprijs die vermeld staat in de prijslijst voor de dan betreffende periode. Voor alle duidelijkheid: je komt in dit geval niet in aanmerking voor korting met terugwerkende kracht.

Wil je graag meedoen en heb je moeite om de kosten op te brengen? Mail of bel dan Geny . Dan zoeken we samen naar een oplossing.

 

Wil je in de buurt overnachten? En vind je het leuk om bij iemand te overnachten die biodanza kent? Een aantal biodanzadansers in Gouda en omgeving biedt een slaapplek aan voor € 25,- per nacht inclusief ontbijt. Vraag Geny naar de mogelijkheden.

 

Klik hier voor meer informatie over alle weekenden van het vierluik.

 1.  28 en 29 september 2024 ‘Speels en sensueel’ in de lijnen creativiteit en seksualiteit
 2.  26 en 27 oktober 2024 ‘Lust en liefde’ In de lijnen seksualiteit en affectiviteit
 3.  23 en 24 november 2024 ‘Licht en liefde’ in de lijnen affectiviteit en transcendentie
 4.  18 en 19 januari 2025 ‘Creatieve flow’ in de lijnen transcendentie en creativiteit

 

Hier vind je reacties van deelnemers aan het biodanza Drieluik in het voorjaar van 2023: https://dansenleef.nl/wat-zeggen-deelnemers-over-de…/

 

Iedereen met biodanza-ervaring is welkom en uiteraard ook liefdeskoppels.

 

Reserveer je plekje
Aanmelden en betalen: mail Geny Geny@dansenleef.nl

Heb je vragen? Of twijfel je of het iets voor je is? Bel Geny 06-50569383
Meer biodanza met Geny: https://dansenleef.nl/

 

Lieve groet, Geny Wuestman