29 maart 2020 wordt 4 oktober Biodanza verdiepingsdag met Geny Wuestman  en Bea Grobben

VAN RUPS NAAR VLINDER

De dansdag was gepland op 29 maart, maar deze is verplaatst

4 oktober 2020  Biodanza verdiepingsdag met Geny Wuestman  en Bea Grobben

Van 10.30 (inloop 10.00 uur)  – ca. 17.30 uur

– Ben je er ook zo moe van alsmaar sneller, harder, efficiënter te moeten leven en werken?

– Heb je er genoeg van jezelf kleiner te maken dan je in werkelijkheid bent, jezelf vaker dan  je lief is in te houden en jezelf alsmaar aan te passen aan je omgeving?

– Ben je er helemaal aan toe om de leiding over jezelf te nemen, het maximale uit jezelf te halen en overal waar je bent als het ware jouw Licht te laten schijnen?

In deze workshop gaan we via transformatieprocessen onderzoeken hoe we dit kunnen aanpakken. En waar kun je die beter aantreffen dan in de natuur? Het meest tot de verbeelding sprekende voorbeeld is de rups die het potentieel in zich heeft om die prachtige vlinder te worden.

Dit wonderlijke transformatieproces van rups naar vlinder kan model staan voor onze eigen ontwikkeling als mens, in ons leven, in ons werk!

Als een ontwikkelingsreis van “binnenuit”,  gericht is op het erkennen, herkennen en benutten van ons maximale potentieel dan geeft dat zin aan ons leven, aan ons werk en aan ons hele bestaan.

Je wordt op een liefdevolle wijze uitgenodigd om stappen te zetten die kunnen leiden tot  verschuivingen. In je manier van leven, in je kijk en beleven van werken in hoe je staat ten opzichte van anderen en meer. Deze verschuiving is misschien wel net zo intens als de transformatie van rups naar vlinder.

Je zult je afvragen hoe dat kan. De hoe vraag is niet belangrijk, het gaat er om dat je je laat meevoeren en het laat gebeuren. In de dans kun  je je gaan herinneren wie je in wezen bent. Een mooi, prachtig stralend, kleurrijk, vrolijk wezen. Net zo vrij als de vlinder.

Kosten  50,-

Lunch: neem een lunchpakketje mee

Waar? De Balzaal van de voormalige Prins Willem Alexanderkazerne

Groen van Prinsterersingel 44 2805 TE Gouda

Aanmelden en meer info: mail geny@dansenleef.nl of bel Geny (06-50569383)

We vragen je ook om in te stemmen met de Veilig dansen richtlijnen.