Uitgesteld ´Sensueel genieten´ dansdag met Hellen en Geny

Voorlopig is er geen biodanza. Houd de website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Biodanzadag met Geny & Hellen `Sensueel Genieten´

Sensuele wezens… dat zijn wij, als mens, allemaal. We kunnen er soms zo beladen over doen, maar sensualiteit hoort bij het leven. Het geeft kleur, vitaliteit en zingeving. Het brengt ons in een flow van overvloed en creatie. En voor wie het (nog) niet zo ziet is het misschien tijd voor een herontdekking. Dat begint misschien wel met ons te laten toestaan om er van te kunnen genieten.

Sensualiteit gaat over lichamelijke sensaties in je hele lichaam. Zoals het voelen van gras onder je voeten of de wind door je haren. Om dat echt te kunnen ervaren gaan we ieder celletje wakker schudden. Tegelijk opent ons hart. Onze ogen gaan stralen. Als we in zo’n staat van genieten zijn komt je lijf vanzelf in de ontspanning. De levensenergie gaat daar gemakkelijker door stromen. Blokkades lossen zachtjes op, eventuele pijntjes worden minder. Die maken plaats voor een algehele sensatie van vitaliteit.

Bovendien brengt het ons helemaal in het ‘hier en nu’, het moment waarin genieten het enige is wat ons bezighoudt. Om dit te bereiken hebben we bijna niets meer dan onszelf nodig. We mogen ons lichaam weer als genotvol ervaren. En hoe fijn is het dan als je deze energie van sensueel genieten ook kunt delen met anderen.

Hellen en Geny zullen je op deze dag begeleiden in de dans naar deze ultieme beleving. Je bent van harte uitgenodigd om mee te dansen en jouw sensualiteit opnieuw of nog verder ontdekken.

 

We kijken uit naar je komst. Natuurlijk zijn je (biodanza)vrienden en vriendinnen ook van harte welkom. Aarzel niet om deze prachtige gelegenheid ook bij hen onder de aandacht te brengen. We vinden het heel fijn als je er bij bent.

Deze dag is voor mensen die ruime biodanza-ervaring hebben. Twijfel je? Bel één van ons om even te overleggen.

Praktische informatie:

 

Waar “De Balzaal” ,Voormalige Prins Willem Alexander Kazerne, Groen van Prinsterersingel 44, Gouda

gratis parkeren achter het hek, ingang bij de voorste fietsenrekken

Tijd 10:30 – 17:30 uur. Inloop om 10:00 met thee, koffie en wat lekkers.

Lunch jouw favoriete gerecht om samen te delen en van te genieten

Aanmelden via

Hellen Petterson; info@biodanzamethellen.nl of 06 – 3429 8138 (website: www.biodanzamethellen.nl)

Geny Wuestman; geny@dansenleef.nl of 06 – 50569383 (website: www.dansenleef.nl)

Kosten: 50,-

Dansers uit de wekelijkse groepen van Geny en Hellen betalen 40,-.

Je kunt contant en gepast aan de zaal betalen, wij nemen geen briefjes van  100 aan.

Sensuele harte groet,

Hellen en Geny