biodanza kennismakingsgroep voor vrouwen op donderdagochtend

Met biodanza kennismaken, nieuwe basisgroep voor vrouwen

De eerstvolgende mogelijkheden om in te stromen is op
  • 9 januari 2020
Je bent vrij om dan een proefles te nemen van 12,50 of gelijk een proefkaart voor drie of acht achtereenvolgende lessen te nemen. (40,-/100,-) Een proefkaart is een aanrader, want je kunt meestal pas na meerdere lessen echt ervaren of biodanza wat voor je is.
Biodanzadocent Geny Wuestman
Tijden 9:45 – 11:45 uur, inloop 9: 25 uur

Waarom een groep speciaal voor vrouwen?

Vrijwel alle biodanzagroepen zijn gemengd: met mannen en vrouwen, groepen waarin deelnemers zich veilig en vertrouwd voelen. Het is heerlijk als je daarin helemaal jezelf kunt en durft te zijn.

Ik (Geny) merk toch steeds vaker dat het voor sommige vrouwen een drempel is om in een gemengde groep te gaan dansen. Ze verwachten zich veiliger en vertrouwder te voelen in een groep met alleen vrouwen.

Tijdens speciale evenementen voor vrouwen die ik de afgelopen jaren organiseerde, merkte ik dat de sfeer inderdaad heel anders is met alleen vrouwen en dat vrouwen meer durven: dansen alsof er niemand kijkt, helemaal jezelf zijn, gevoel toelaten, zorgen over de toekomst en sores uit het verleden loslaten, in de flow (het ‘hier en nu’) zijn.

Door dit alles kun je je eigen vrouwelijkheid en seksualiteit makkelijker omarmen, heel veel lol, ongeremd plezier samen hebben en verdieping in het contact met de andere vrouwen ervaren. Zo ontstaat er een gevoel van zusterschap, waarbij we samen genieten en het leven vieren en bovendien elkaar enthousiasmeren, bemoedigen, koesteren en ondersteunen.

Kortom: mijn ervaring is dat biodanza inderdaad anders is met alleen vrouwen en dat het door vrouwen als veiliger en vertrouwder kan worden ervaren.

Ik kijk er naar uit om nu ook wekelijks met een groep vrouwen te gaan dansen. Alle vrouwen zijn welkom om mee te komen dansen.

Waar? De Balzaal van de Prins Willem Alexanderkazerne, Groen van Prinsterersingel 44, 2805 TE Gouda

Wat trek je aan? Makkelijk zittende kleding. We dansen op blote voeten of bijv. zachte dansschoentjes

Meer informatie over biodanza: Klik hier

Meer informatie over deze groep: bel Geny: 06-50569383

Aanmelden:  mail Geny:  geny@dansenleef.nl

Dans je mee?

** De foto’s zijn van fotografe Hannah Hansen. Kijk op haar website voor meer info.

De vrouwen op de foto’s dansen in andere biodanzagroepen.