Biodanza kennismakings groepen

Elke vrijdagavond zijn er biodanzaproeflessen in Het Vijfde Huis.  2020, eerste les GRATIS.

Wil je het komen proberen? Elke eerste vrijdag van de maand ben je van harte welkom. De eerst volgende keer is (in verband met de lockdown) dat op 12 februari 2021.

Ben je geprikkeld door wat je over biodanza gelezen of gehoord hebt, maar twijfel je nog of het ècht iets is voor jou..? Dan sta je niet alleen. Vanzelfsprekend is die twijfel je goed recht. Maar zou het niet vreselijk jammer zijn als je daardoor iets heel moois aan je voorbij laat gaan? Iets dat wel eens van grote betekenis voor jouw levensplezier kan zijn?

Daarom, speciaal voor deze groep mensen,  heb ik een aantrekkelijk kennismakingsprogramma in elkaar gezet. Dat kennismakingsprogramma houdt in dat je  via een achttal proeflessen biodanza kunt gaan ontdekken. Als je die doorlopen hebt dan weet je het, daar ben ik van overtuigd. En daarna ben je uiteraard helemaal vrij om te kiezen of je er mee verder gaat.

Je kunt nu via dit laagdrempelige kennismakingsprogramma kennis gaan maken met biodanza in een hele fijne ruimte: Het vijfde huis.

De eerste proefles is gratis, als extra duwtje om het te gaan proberen. Deze kennismaking is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar biodanza.

Je kunt je hiervoor aanmelden via onderstaand telefoonnummer of mailadres.

Geny Wuestman 06-50569383 geny@dansenleef.nl

Waar?
Het vijfde huis
Livingstonelaan 54, 2803 EL Gouda

Tijden

  • Aanvang 20.00 uur
  • Einde 22.00 uur

Prijzen

De eerste proefles is gratis voor wie nog niet eerder (of al lang niet meer) biodanza  heeft gedaan

Introductiekaart van 3 x voor 40

introductiekaart van 8 x voor 100

Praktisch

Je vraagt je misschien af hoe we dit gaan doen. Valt er nog te dansen met al die beperkingen?

Het antwoord op deze vraag hangt grotendeels af van iemands mindset. Het is maar net hoe je het bekijkt en hoe je het ervaart. De ‘Veilig dansen’ richtlijnen zijn beperkend, maar gelukkig blijft er genoeg over.

Hoewel de richtlijnen op dit moment ruimte geven voor enige fysieke contacten in de dans, is het ook mogelijk om de hele workshop  1 1/2 meter afstand te bewaren en doe ik geen uitnodigingen tot fysiek contact.

Je bent welkom als je helemaal gezond hebt en je instemt met de   Veilig dansen  richtlijnen.

Je kunt je hiervoor aanmelden via onderstaand telefoonnummer of mailadres.

Geny Wuestman 06-50569383 geny@dansenleef.nl

Foto: Hannah Hansen (met deelnemers aan biodanza in De Balzaal)