Biodanza kennismakings groepen

Voorlopig is er geen biodanza. Houd de website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Met biodanza kennismaken

Heb je interesse? Je bent elke eerste biodanzales van de maand  welkom om met Biodanza te beginnen. Je bent vrij om een proefles te nemen van  12,50  of gelijk een proefkaart van drie of acht keer te nemen.

Om echt te kunnen ervaren wat biodanza met je kan doen raden we aan om ten minste 10 lessen te volgen. En wat het met je zal doen  is bij iedereen anders, maar wat we vaak horen is dit:

  • Ik vind het zo fijn dat ik lekker vrij kan bewegen:  het gaat niet over danspasjes en niemand let op je. Het gaat wel om lekker in je vel zitten en je gevoel uitdrukken via de beweging.
  •  Ik voel dat  nu meer uit het leven kan halen. Ik ervaar verdieping, ontdek  wat ik werkelijk wil en ervaar dat ik ten volle leef.
  • Ik geniet van het diepere sociale contact: echte aandacht, en respect, en vrolijke en ontroerende ontmoetingen.
  • Ik voel meer en leef meer vanuit mijn hart. Ik voel  meer contact met mezelf,  anderen en alles om me heen.
  • Ik zit  lekkerder in mijn vel. Ik ervaar  een gevoel van welbevinden en tegelijk dat ik helemaal oké bent.

Dus houd je van muziek en bewegen? Wil je minder in je hoofd zitten, maar lekker in je lijf?

De eerste 8 lessen kosten  100,- .*

Mensen die liever eerst een kleiner aantal lessen willen volgen betalen  40,- * en kunnen drie keer meedoen.

Liever eerst één les proberen? De kosten zijn dan  12,50. Daarna kun je een proefkaart aanschaffen van drie of tien keer.

Na deze introductiekaarten kun je een 10/13-keerkaart of een 4 keer kaart kopen. De prijs per les varieert van 11 –  16 per les.

Waar? De Balzaal van de Prins Willem Alexanderkazerne, Groen van Prinsterersingel 44, 2805 TE Gouda

 Wat trek je aan? makkelijk zittende kleding. We dansen op blote voeten of bijv. zachte dansschoentjes

Aanmelden: mail naar geny@dansenleef.nl

* Deze tarieven gelden alleen voor mensen  zonder biodanzaervaring en voor achtereenvolgende lessen. In de vakanties is geen les en je kunt eventueel in dezelfde week een gemiste les inhalen inéén van de groepen voor mensen met biodanzaervaring.

Meer tips

Biodanza in Gouda

Vele tientallen mensen hebben sinds 2013 kunnen kennismaken met biodanza in de Balzaal in Gouda. Voor het merendeel van deze mensen bleek dat echt een verrijking voor hun leven.

Wat is biodanza?

Biodanza betekent letterlijk  ‘De dans van het leven’ Het wordt over de hele wereld gedanst, het aantal deelnemers neemt meer en meer toe. Biodanza is een heerlijke manier van bewegen en dansen. Daarnaast heeft het talloze bijkomstige voordelen. Biodanza is een manier om snel in aanraking te komen met je gevoel. En daar zit je levensstroom die je laat weten wat er echt toe doet in je leven. Biodanza is een manier om expressie te geven aan je gevoel. Je gevoel wordt tijdens de biodanza op een organische manier vertaald in dans.  De mensen die ervaring hebben met biodanza ontwikkelen hierdoor meer zelfvertrouwen, minder stress, ze leren op een affectieve wijze omgaan met zichzelf en met anderen. Ze ervaren meer contact en tevredenheid met zichzelf, waardoor de kwaliteit van hun leven toeneemt.

Tijdens het dansen wordt niet gesproken, waardoor er een hele oorspronkelijke manier van contact ontstaat. We dansen op blote voeten of zachte dansschoentjes.Iedereen kan meedoen

Danservaring of een goede conditie zijn absoluut geen vereisten om mee te kunnen doen. Het is voor jong en oud, voor mannen en voor vrouwen. Je hebt geen eigen danspartner nodig dus je kunt gewoon alleen komen.