Biodanza elke dinsdagavond voor ervaren en nieuwe dansers

Foto: Hannah Hansen

Biodanza op dinsdagavond

van 20.00 tot ca. 22.00 uur

Ook nieuwe dansers kunnen zijn welkom om dan mee te komen dansen. De eerste les op 7 september 2021 is gratis voor iedereen die met biodanza wil kennismaken. Daarna kun je een proeflessenkaart aanschaffen

Dus, ben je nieuwsgierig naar biodanza, maar twijfel je nog of het ècht iets is voor jou..? Kom naar de gratis proefles. Daarna kun je nog (drie of) acht proeflessen nemen om biodanza ontdekken. Als je die doorlopen hebt dan weet je of biodanza iets voor je is, daar ben ik van overtuigd.

De dinsdagavondgroep is gestart in september 2016 en bestaat uit een leuke groep dansers.

Aanmelden: mail naar geny@dansenleef.nl, bel 06-50569383

Docent: Geny Wuestman

Waar?

Het vijfde huis, Livingstonelaan 54, 2803 EL Gouda

De ingang is als je voor het gebouw staat aan de rechterkant en de zaal waarin we meestal dansen is gelijk rechts.

Prijzen

De eerste proefles is gratis voor wie nog niet eerder (of al lang niet meer) biodanza  heeft gedaan. Deze lessen zijn meestal mogelijk op de eerste les van de maand.

Introductiekaart van 3 x voor € 40,-

introductiekaart van 8 x voor € 100,-

Prijzen na de introductielessen:

  • 10 lessen kaart 12 weken geldig Bonus: als je 12 keer in 12 weken danst krijg je die 2 keer extra cadea: € 140,-
  • 10 lessen kaart 1/2 jaar geldig: € 150,-
  • 4  lessenkaart 1/2 jaar geldig € 65,-
  • Losse les: 17,50

Biodanza in Gouda

Vele tientallen mensen hebben het afgelopen zeven jaar kunnen kennismaken met Biodanza in de Balzaal in Gouda. Voor het merendeel van deze mensen bleek dat echt een verrijking voor hun leven. Voor mensen die dit willen gaan proberen is er daarom goed nieuws. Je bent welkom om mee te komen dansen.

Wat is Biodanza?

Biodanza betekent letterlijk  ‘De dans van het leven’ Het wordt over de hele wereld gedanst, het aantal deelnemers neemt meer en meer toe. Biodanza is een heerlijke manier van bewegen en dansen. Daarnaast heeft het talloze bijkomstige voordelen. Biodanza is een manier om snel in aanraking te komen met je gevoel. En daar zit je levensstroom die je laat weten wat er echt toe doet in je leven. Biodanza is een manier om expressie te geven aan je gevoel. Je gevoel wordt tijdens de Biodanza op een organische manier vertaald in dans.  De mensen die ervaring hebben met Biodanza ontwikkelen hierdoor meer zelfvertrouwen, minder stress, ze leren op een affectieve wijze omgaan met zichzelf en met anderen. Ze ervaren meer contact en tevredenheid met zichzelf, waardoor de kwaliteit van hun leven toeneemt.

Tijdens het dansen wordt niet gesproken, waardoor er een hele oorspronkelijke manier van contact ontstaat. We dansen op blote voeten of zachte dansschoentjes.Iedereen kan meedoen

Danservaring of een goede conditie zijn absoluut geen vereisten om mee te kunnen doen. Het is voor jong en oud, voor mannen en voor vrouwen. Je hebt geen eigen danspartner nodig dus je kunt gewoon alleen komen.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.