Kennismaken met biodanza op woensdagavond

Met biodanza kennismaken

In de maand oktober en november kun je  elke week instromen, met uitzondering van de herfstvakantie (23 oktober) . Vanaf december ben je elke eerste woensdagavond of donderdagochtend  van de maand  welkom om met Biodanza te beginnen.
Je bent vrij om dan een proefles te nemen van € 12,50 of gelijk een proefkaart van drie of tienkeer te nemen. (€30,-/€ 95,-) Een proefkaart is een aanrader, want je kunt meestal pas na meerdere lessen echt ervaren of biodanza wat voor je is.
Biodanzadocent  Ingrid

Tijden 20:00 – 22:00 uur, inloop 19:40 uur

Vanaf oktober ben je elke eerste woensdagavond van de maand  welkom om met Biodanza te beginnen. Je bent vrij om een proefles te nemen van € 12,50  of gelijk een proefkaart van drie of tien keer te nemen.€ 12,50)

Om echt te kunnen ervaren wat biodanza met je kan doen raden we aan om ten minste 10 lessen te volgen. En wat het met je zal doen  is bij iedereen anders, maar wat we vaak horen is dit:

  • Ik vind het zo fijn dat ik lekker vrij kan bewegen:  het gaat niet over danspasjes en niemand let op je. Het gaat wel om lekker in je vel zitten en je gevoel uitdrukken via de beweging.
  •  Ik voel dat  nu meer uit het leven kan halen. Ik ervaar verdieping, ontdek  wat ik werkelijk wil en ervaar dat ik ten volle leef.
  • Ik geniet van het diepere sociale contact: echte aandacht, en respect, en vrolijke en ontroerende ontmoetingen.
  • Ik voel meer en leef meer vanuit mijn hart. Ik voel  meer contact met mezelf,  anderen en alles om me heen.
  • Ik zit  lekkerder in mijn vel. Ik ervaar  een gevoel van welbevinden en tegelijk dat ik helemaal oké bent.

Dus houd je van muziek en bewegen? Wil je minder in je hoofd zitten, maar lekker in je lijf?

De 10 kennismakingslessen kosten € 95,- .*

Mensen die liever eerst een kleiner aantal lessen willen volgen betalen € 30,- * en kunnen drie keer meedoen.

Liever eerst één les proberen? De kosten zijn dan € 12,50

daarna kun je een proefkaart aanschaffen van drie of tien keer.

Wanneer? Op woensdagavonden van 20.00 tot ca. 22.00 uur (inloop 19.40 uur)

(er is ook een kennismakingsgroep speciaal voor vrouwen op donderdagochtend)

Waar? De Balzaal van de Prins Willem Alexanderkazerne, Groen van Prinsterersingel 44, 2805 TE Gouda

 Wat trek je aan? makkelijk zittende kleding. We dansen op blote voeten of bijv. zachte dansschoentjes

Aanmelden: mail naar info@dansenleef.nl

of bel Ingrid 06- 34651609 of Geny 06-50569383

* Deze tarieven gelden alleen voor mensen  zonder biodanzaervaring en voor achtereenvolgende lessen. In de vakanties is geen les en je kunt eventueel in dezelfde week een gemiste les inhalen in één van de  groepen voor mensen met biodanzaervaring.

Na deze lessen kosten de workshops (afhankelijk van het type kaart je kiest) € 12 – – € 15,-

Meer informatie over de biodanzadocent Ingrid

Meer tips

Biodanza in Gouda

Vele tientallen mensen hebben sinds 2013 kunnen kennismaken met biodanza in De Balzaal in Gouda. Voor het merendeel van deze mensen bleek dat echt een verrijking voor hun leven.

Wat is Biodanza?

Biodanza betekent letterlijk  ‘De dans van het leven’ Het wordt over de hele wereld gedanst, het aantal deelnemers neemt meer en meer toe. Biodanza is een heerlijke manier van bewegen en dansen. Daarnaast heeft het talloze bijkomstige voordelen. Biodanza is een manier om snel in aanraking te komen met je gevoel. En daar zit je levensstroom die je laat weten wat er echt toe doet in je leven. Biodanza is een manier om expressie te geven aan je gevoel. Je gevoel wordt tijdens de biodanza op een organische manier vertaald in dans.  De mensen die ervaring hebben met biodanza ontwikkelen hierdoor meer zelfvertrouwen, minder stress, ze leren op een affectieve wijze omgaan met zichzelf en met anderen. Ze ervaren meer contact en tevredenheid met zichzelf, waardoor de kwaliteit van hun leven toeneemt.

Tijdens het dansen wordt niet gesproken, waardoor er een hele oorspronkelijke manier van contact ontstaat. We dansen op blote voeten of zachte dansschoentjes.Iedereen kan meedoen

Danservaring of een goede conditie zijn absoluut geen vereisten om mee te kunnen doen. Het is voor jong en oud, voor mannen en voor vrouwen. Je hebt geen eigen danspartner nodig dus je kunt gewoon alleen komen.