Maandag 10 februari 2020 biodanza met Yamil Jasa ‘Discover your passion’

Yamil Jasa uit Uruguay maakt een tournee door Europa en hij doet daarbij ook De Balzaal aan. En wel op maandagavond 10 februari.

In deze vivencia gaan we de liefde van de eeuwigheid dansen. Geluk, ook het geluk van het verleden en de toekomst, zijn hier en nu. In jou, in mij en in alles wat is. Zo simpel kan het zijn. Geniet van het uiten van je ware gevoelens, dat is alles wat je nodig hebt. Want dansen heeft de kracht om jouw werkelijkheid vorm te geven.

Kom al dansend je passie ontdekken.

Tijden

van 20.00 – circa 22.15 uur

inloop 19.30 uur

Prijs  17,50

Taal? Het is een Engelstalige workshop.

Waar? De Balzaal, Groen van Prinsterersingel 44 Gouda

Aanmelden: niet verplicht, wel fijn als je laat weten als je komt. Mail geny@dansenleef.nl

Meer info: bel of mail Geny 06-50569383

www.dansenleef.nl

Ik ontmoette Yamil Jasa in de bar van het hotel tijdens het biodanza congres in Eindhoven. Gelijk vond ik hem heel sympathiek en ik was onder de indruk van zijn vurige ogen, enthousiasme en gedrevenheid… Passie spatte van alle kant van hem af.

Mijn lieve collega Mai Lan Peg organiseert samen met hem een weekend in het oosten van het land van 15 en 16 februari. Het leek haar leuk als,  voorafgaand aan het weekend, de mensen in het westen ook kennis met hem konden maken. Ik dacht: ‘Dat vind ik leuk! Ik ben zo benieuwd hoe hij les geeft!’ En zo gebeurt het dat Yamil op een doordeweekse maandagavond ineens komt lesgeven in het provinciestadje Gouda.

Yamil Jasa is biodanzadocent  en  socioloog. Hij geeft onder meer biocentrische educatie aan de Universiteit van Montenegro in Uruguay. Hij reist graag over de wereld om overal biodanza te geven.

Dit is jouw kans om een les te ervaren van een echte Zuid Amerikaan. Laat je aanraken door zijn passie en ervaar de jouwe.