Vierluik biodanza retreats: verdiepingsweekenden 2024-2025

 

 

Na het succes van de verdiepingsweekenden van het afgelopen Vierluik wil ik ook jou de mogelijkheid bieden om ze te gaan ervaren. Je kunt er vooraf voor kiezen om aan één , twee drie of alle weekend te mee te doen. En later eventueel ook nog bij te boeken, als er nog plek is.

Wat we gaan doen is per weekend verschillend.

  1.  28 en 29 september 2024 ‘Speels en sensueel’ in de lijnen creativiteit en seksualiteit
  2.  26 en 27 oktober 2024 ‘Lust en liefde’ In de lijnen seksualiteit en affectiviteit
  3.  23 en 24 november 2024 ‘Licht en liefde’ in de lijnen affectiviteit en transcendentie
  4.  18 en 19 januari 2025 ‘Creatieve flow’ in de lijnen transcendentie en creativiteit

De vijf lijnen en het vierluik:

De mensen die het al wat langer doen kennen ze al: de vijf lijnen van biodanza. Om precies te zijn:  vitaliteit, seksualiteit, creativiteit, affectiviteit en transcendentie. Deze mensen weten ook dat als we daar aandacht aan geven er wondertjes gebeuren. Als je er mee danst krijg je steeds meer het gevoel dat je weet wat je echt wilt. Bovendien gaat alles meer vanzelf, kunnen we meer genieten van het leven, gaan we er voor en leven we voluit.

Alle lijnen komen in elke biodanza workshop in meerdere of minder mate aan de orde. Vanzelfsprekend, vaak zonder het te merken. Tijdens het vierluik ligt in elk weekend het accent op twee van die vijf lijnen; de gekozen combinatie van de twee lijnen zorgt voor een stimulerende dynamiek.

In het eerste weekend dansen we met Creativiteit en Seksualiteit. In het tweede weekend doen we dat met Seksualiteit en Affectiviteit, in het derde weekend met Affectiviteit en Transcendentie en in het afsluitende vierde weekend komen Transcendentie  en Creativiteit aan de beurt. Bij iedere combi mag je rekenen op een perfecte menging van de twee. De lijn van vitaliteit loopt als een rode draad door elke workshop. Zo worden de lijnen door en met elkaar aangeraakt, geprikkeld en geënthousiasmeerd.

De weekenden hebben een sterk integrerend effect. Van ieder weekend neem je iets mee in je leven.  Wat je meemaakt en voelt mengt zich met jouw gevoel, gedachten, lijf en zijn.  Je mag er gerust vanuit gaan dat dit een positieve uitwerking heeft op de kwaliteit van je leven.

Wat het je kan opleveren?

Je ervaart meer lichtheid, legt makkelijker contacten met anderen, je hebt minder last van stress en je kan meer jezelf zijn. Ook kun je ontdekken hoe jij je leven werkelijk wil leiden, als een ware levenskunstenaar.

Hier vind je reacties van deelnemers aan het biodanza Drieluik in het voorjaar van 2023

Praktische details

Inloop 10.00 uur

Tijd 10.30 – ca. 17.30 uur (op zaterdag gevolgd door het diner)

Waar? De Balzaal III (ook bekend als de grote zaal van Het vijfde huis)

Jac. P Thijsselaan 45 Gouda

Het team doet er alles aan om jou zorgeloos te laten genieten, zelfs over het eten hoef je niet na te denken.

  • Je wordt ontvangen met koffie, thee en wat lekkers.
  • De hele dag is er fruit en staan er tussendoortjes.
  • Er wordt beide dagen een heerlijke lunch geserveerd met soep en salade.
  • Op zaterdagavond wordt er een diner geserveerd.

Team

Biodanzadocent Geny Wuestman wordt met ondersteund door een team van enthousiaste docenten (Bea Grobben, Susan Leemans en Maria Vermeeren) en assistenten ( Yolanda, Annette en Denny).

Coaching

Het blijft niet bij het weekend, ook de nazorg is goed geregeld. Eén a twee weken na het weekend ontvang je een coachingsgesprek met Geny (of één van de andere docenten die aanwezig was in het weekend) van 30 minuten tijdens een zoomsessie. Loop je dus na het weekend ergens tegenaan? Dan is deze sessie een goed moment om dit na te bespreken.

Prijzen (incl. lunches, diner op zaterdag en – als bonus- een half uur coaching na het weekend)

Standaardprijs voor één weekend: € 190,-

Pakketprijs voor twee weekenden: € 360,- (€ 180,- per weekend*) – bespaar € 20,00 Pakketprijs voor drie weekenden: € 510,- (€ 170,- per weekend*) – bespaar € 60,00 Pakketprijs voor vier weekenden: € 660,- (€ 165,- per weekend*) – bespaar € 100,00

* Let op: stel, je boekt een arrangement van twee weekends voor de aangegeven prijs. Indien je na deelname aan deze weekends besluit om nog één of twee extra weekends bij te boeken, geldt de weekendprijs die vermeld staat in de prijslijst voor de dan betreffende periode. Voor alle duidelijkheid:  je komt in dit geval niet in aanmerking voor korting met terugwerkende kracht.

De annuleringsvoorwaarden vind je hier.

Wil je graag meedoen en heb je moeite om de kosten op te brengen? Mail of bel dan Geny . Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Wil je in de buurt overnachten? En vind je het leuk om bij iemand te overnachten die biodanza kent? Een aantal biodanzadansers in Gouda en omgeving biedt een slaapplek aan voor € 25,- per nacht inclusief ontbijt. Vraag Geny naar de mogelijkheden.

Iedereen is welkom en uiteraard ook liefdeskoppels.

Reserveer je plekje

Aanmelden en betalen: mail Geny Geny@dansenleef.nl