Wandelcoaching

Wandelend vanuit je hoofd naar je hart

Ontdek de kracht van wandelen in de natuur
Ken je dat gevoel? Je zit niet lekker in je vel en alles lijkt moeilijker dan normaal. Je bent prikkelbaar, moe en voelt je uitgeput. Het is tijd om even op de pauzeknop te drukken en jezelf weer op te laden.
Wandelcoaching biedt de oplossing! We laten je de kracht ontdekken van wandelen in de natuur en laten jou weer in balans komen met jezelf. Wandelcoaching is speciaal ontwikkeld voor mensen die meer willen ontspannen en echt even tijd voor zichzelf willen nemen.
Wandelcoaching biedt jou daarmee de kans om jezelf weer op de eerste plaats te zetten. Je krijgt volledige aandacht. Wandelen in de heerlijke natuur, de rust  en heldere blik ontdekken die dit met zich meebrengt. Je zult merken: door te bewegen in de natuur verbind je je hoofd met je hart en lijf en verstilt de ruis in je hoofd.
Wat kun je verwachten? Vijf inspirerende wandelingen. De eerste wandeling is een kennismaking en in de opvolgende wandelingen gaan we samen de kracht van wandelen in de natuur ontdekken. We besteden daarbij aandacht aan jouw verlangen, zonder oordeel en met compassie. De beloning die je krijgt is een ongekende positieve energie en een opgeladen batterij die weer lang mee kan.
Wandelcoaching biedt jou de mogelijkheid om gericht stappen te zetten om weer in balans te zijn met jezelf en in je eigen kracht te staan. Investeer in jezelf en gun jezelf deze waardevolle ervaring.
Wil je een wandelcoach traject aangaan? Dat kan. De kosten zijn  € 125,- per wandeling van 1 – 1 1/2 uur. Een traject bestaat doorgaans uit vijf wandelingen, voorafgegaan door een kennismakingswandeling.
Meld je aan, mail naar geny@dansenleef.nl of bel 06-50569383
Geny  heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.