Uitgesteld: Zoomdans voor singles, online biodanzaworkshop

Let op: De Zoomdans voor singles wordt tot nader orde uitgesteld. Helaas zijn er persoonlijke omstandigheden die we nu even voorrang geven. We hopen op jullie begrip en komen er zeker nog op terug.

Er wordt weleens gezegd ‘onder hoge druk wordt alles vloeibaar’. Als je maanden in een lock down verkeert zul je op enig moment toch naar nieuwe mogelijkheden moeten zoeken. Mijn creativiteit heeft me op dat punt niet in de steek gelaten. Ik heb natuurlijk al de nodige ervaring met dans en single-events. De laatste weken noodgedwongen ook met Zoom. En dan blijkt: Zoom biedt nieuwe mogelijkheden en is verrassend leuk! Dat bracht mij op een heel nieuw concept wat misschien weleens voor veel mensen een hele prettige noodoplossing zou kunnen zijn. Ik hoorde namelijk steeds vaker dat vooral mensen die single zijn weer heel graag weer nieuwe mensen ontmoeten. En ook al zijn de mogelijkheden door de huidige regelgeving beperkt, het bloed kruipt waar het niet gaan kan. En dat leidde wat mij betreft tot de Zoomdans voor singles.

Wat kun je verwachten? Een ongedwongen online biodanzaworkshop met speelse en verbindende dansen, waarbij je de gelegenheid krijgt om de ander een beetje te leren kennen in de dans.

Het gaat er, net als altijd bij biodanza,  vooral om om een fijne tijd te hebben, samen in het moment.

Er is echter één extraatje: na afloop kun je bij mij aangeven wie je vaker zou willen zien. Als dat wederzijds is hebben jullie een match en geef ik jullie mailadressen aan elkaar.

  • Aanvang 20.00 uur
  • Einde: circa 22.00 uur

Ik streef naar een even groot aantal mannen als vrouwen.

Meer info: geny@dansenleef.nl  of bel 06-50569383

Kosten:  17,50 inclusief matchmail.

Koop hier je kaartje: www.ticketkantoor.nl/shop/zoomdans

Je ontvangt de Zoomlink na aanmelding

Ben je single en heb je biodanza-ervaring? Dan ben je van harte welkom!

Lieve groet,

Geny Wuestman