29 februari 2020 biodanza-avond voor singles

29 februari 2020

Biodanza-avond voor singles

Biodanza is altijd een plek waar we ons kunnen verbinden. En wat de motieven voor die verbinding zijn, dat is iets wat normaliter helemaal open staat en waar de deelnemers zich helemaal vrij in kunnen voelen.

Een speciaal event voor stellen bestaat al enige jaren in de biodanza wereld. Biodanza voor paren trok jaarlijks in de balzaal veel geïnteresseerden. Ook biodanza voor ouderen, biodanza voor kinderen zijn van die mooie voorbeelden waarin speciale groepen aandacht kregen.

Wat nog niet bestond is biodanza voor singles. En de vraag is natuurlijk zou je dat moeten gaan doen? Die singles weten hun plek toch wel te vinden zou je denken. Toch blijkt dat niet helemaal waar, hebben wij gemerkt, want voor een single biodanza deelnemer is het bij een de normale (open) biodanza sessies niet vanzelfsprekend om met iemand af te spreken die je leuk vindt. Biodanza is immers in het moment. Bovendien blijkt het vaak ook niet duidelijk welke dansers een relatie hebben, wat ‘erop afstappen’ een stuk ongemakkelijker maakt.
 
Deze en nog een aantal andere argumenten hebben ons er toe gebracht om daar wat verandering in aan te brengen. We willen een podium creëren waar biodanza wordt gegeven zoals het bedoeld is, terwijl tegelijk iedereen die tot de doelgroep behoort zich vrij kan voelen om kennis te maken met andere singles. Met biodanza voor singles brengen we je in contact met andere singels die op zoek zijn naar vriendschap, relatie of gewoon een mooi moment. Na de vivencia is er volop ruimte om te chillen en verder te praten.

Tijden

20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) – circa 22.00 uur : biodanzaworkshop met Geny Wuestman

Daarna is er volop gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje, te chillen in de gezellige lounge van De Balzaal. Of dans lekker verder op de swingende muziek van DJ Ybbor.

De avond eindigt om 24:00 uur.

 

Prijs: 25,- per persoon.

De prijs is  inclusief bij aanvang: thee, water en zoetigheid.

En na de workshop: hapjes en drankjes

 

Voor wie?

Alle singles met biodanza-ervaring hebben. (Heb je geen biodanza-ervaring? Neem dan eerst even contact met mij op)

 

Waar

De Balzaal van de voormalige Prins Willem Alexanderkazerne Groen van Prinsterersingel 44 2805 TE Gouda

Volop parkeergelegenheid (gratis) op eigen terrein. Circa 12 minuten lopen van Gouda CS

Er staat iemand om je te ontvangen bij de ingang bij de voorste fietsenrekken.

 

Aanmelden en info

Koop hier je kaartje

 

Meer informatie: geny@dansenleef.nl,  06-50569383 en www.dansenleef.nl