Wat zeggen deelnemers over de weekenden?

An Bruylandt over het weekend Identiteit en Eigenwaarde op Facebook:

Na een mooi, intens en bevrijdend dansweekend bij Geny Wuestman de weg naar mezelf terug gevonden, de verbinding in liefde met de ander ervaren, oude stukken losgelaten, een nieuw begin en avontuur is ontsproten en de kracht gevoeld om door te gaan met al wat op mijn pad komt en is ❤️ in liefde met mezelf en de ander 🔥 zo dankbaar en… voor het eerst live gespeeld en gezongen om een vivencia te openen… 🎊 Wat een belevenis 💞

______________________________________________________________

‘Lieve Geny,

Het drieluik van biodanzaweekenden over speelsheid/sensualiteit, lust/liefde en licht/liefde bij Geny was avontuurlijk, bevrijdend en verrukkelijk!

Ik kijk nu al uit naar haar volgende vierluik dit najaar.
Corine’
_____________________________________________________________________________
‘Hallo lieve Geny,
Ik heb de weekenden als zeer waardevol ervaren. De oefeningen zijn afwisselend en mooi op elkaar afgestemd. Van verbinding met jezelf naar verbinding met de ander in liefdevolle afstemming. De groep was al snel één hechte groep en we gingen van diep en soms best zwaar naar luchtig en speels. Gehuild en gelachen, heerlijk dat ik mij zo veilig voelde dat alles er mocht zijn.
Ik merk dat ik de beweging, verbinding en vreugde meegenomen heb in het dagelijks leven. Dankjewel voor je goede verzorging en liefdevolle aandacht.
Veel liefs en tot snel
Yolanda’
______________________________________________________________________________

‘Ha lieve Geny!

Ik vond het weekend weer zalig, net als de twee voorgaande weekenden.

De drieluik heeft mij veel gebracht, veel lichtheid, blijheid, gevoel van verbondenheid.

Als ik ‘t in een ‘mooi’ zinnetje (twee zinnetjes:-) zou proberen te vatten, dan iets als volgt:

“De weekenden hebben mij de enorme oerkracht van verbinding laten ervaren, waardoor ik de oneindige rijkdom van al wat en wie ik ben, en die van de ander,  heb kunnen voelen. Magisch, en tegelijkertijd zo heerlijk aards”.

liefs, Simone’

_________________________________________________________________________________

Goedemorgen lieve Geny. Het was een fantastisch weekend, we dansten in een warme groep. Het was intens, goed opgebouwd en ging heel diep. Ik voelde me opgenomen in de groep. En daardoor kreeg ik veel positieve energie. Ook in de pauze en tijdens de maaltijden bleef de warme energie voelbaar. Ik kijk uit naar nog een weekend(en) Liefs Farishta.’ (over het weekend ‘Licht en Liefde’)

_________________________________________________________________________________

‘Terugblik op verdiepingsweekend Licht en liefde

Geny slaagt erin een tot in de puntjes verzorgd weekend aan te bieden. Door de ondersteuning van collega docenten en andere liefdevolle helpers, en met zorg voorbereide lunches en andere versnaperingen kun je je helemaal overgeven aan wat Geny aan biodanza oefeningen aanbiedt. En dat is weldadig. Op zondag ging Geny nog een stapje verder met oefeningen in de lijn van transcendentie. Voor mij relatief onbekend terrein. Maar wat op een gegeven moment gebeurde was magisch! Voor mij was de zaterdag best vermoeiend en ik merkte zondagochtend dat ik niet uitgerust was. Ik deed gewoon mee, maar merkte vrij snel dat ik eigenlijk te moe was en ging langs de kant zitten. Dat was overigens prima. Fijn was dat de andere deelnemers toch contact met me hielden, door oogcontact of een aanraking. Ik wilde bij een aansprekende oefening weer meedoen, maar dat moment kwam maar niet. Op een gegeven moment deed Geny een oefening met zeven personen voor, een oefening van overgave. Een van de deelnemers moedigde mij aan daaraan mee te doen. Ik aarzelde maar deed dat uiteindelijk wel. Gelukkig maar. Ik gaf mij inderdaad over en ging naar de grond. Enige tijd later hielpen de anderen mij overeind. Ik liet de wereld om me heen weer op me inwerken en dacht: “Wow!” Het was alsof er een last van me was afgevallen. Ik voelde een bijzondere lichtheid en mijn vermoeidheid was weg!

Hartegroet, Piet Post’

______________________________________________________________________________
‘Dag Geny,
Diepe dankbaarheid , en intense blijheid voel ik wanneer ik terugdenk aan ,voor mij, grensverleggende weekenden lust en liefde en licht en liefde . Juist de ruime ,verdiepende, tijd voor elkaar tijdens deze weekenden zorgden er voor dat het grote verschil van hoe ik mij uit (persona) en wie ik echt ben (het self) snel kleiner wordt . Zo is ook mijn venustraphobie (vrouwenangst) , door biodanza, al voor een groot deel verdwenen. Uw beheerste leiding is een stabiel ijkpunt /voorbeeld. … Zeer indringend ervoer ik ook de beiderzijds zeer liefdevolle omhelzing tijdens de sessie op het kleed het laatste weekend. Mijn emotieloze partner (nooit een gulle lach of een traan of een warme omarming) en mijn ouders is/waren daar niet van. Etc, etc. .’
____________________________________________________________________________

Goedemorgen lieve Geny,💝

het was een fantastisch weekend voor mij. Een gevoel van thuiskomen. In Hawaï zeiden mensen “OHANA” tegen mensen met hart en ziel, wat ook familie betekent en dat voelde ik heel sterk. De oefening van het rollen in een cirkel was erg intens voor mij. Ik bleef maar tegen mezelf zeggen: “Nu begint mijn nieuwe pad en het komt goed. “Toen ik wakker werd, had ik zo’n warm geluksgevoel. Ik ben heel dankbaar dat je zulke fantastische weekenden organiseert🙏🏻 .
Laat het me alstublieft weten zodra je nieuwe data hebt, zodat ik ze op tijd in mijn agenda kan zetten, aangezien ik momenteel veel naar Zwitserland reis.
Heel veel liefs 💋❤️✨
Marianne ‘
____________________
Zou je ook wel mee willen doen na het lezen van al deze enthousiaste verhalen?
Dat kan! Er komen nieuwe weekenden aan. De drie weekend van het Drieluik zijn voor herhaling vatbaar. Nieuw is het weekend Creatieve Flow. Samen vormen de weekenden een Vierluik.