gratis kennismaken in biodanza groep op dinsdagavond

Bij Dans en Leef is dit waar het om draait:

Voel je vrij, vitaal en verbonden

Ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van Dans en Leef trakteerde ik op een gratis kennismakingsworkshop. Dat was niet tegen dovenmansoren gezegd. De opkomst was niet alleen super groot,  veel mensen besloten na deze intro les ook door te gaan met biodanza.

Voor mij was dit reden genoeg om  op dinsdagavonden  een nieuwe groep te starten.

Inmiddels geef ik 11 jaar les en bestaat de groep dus 1 jaar!

Het is nog steeds een kennismakingsgroep Dat betekent dat hier nieuwe mensen kunnen kennismaken met biodanza en dat de basis van biodanza aan bod komt.

Als jij denkt dat dit ook voor jou fijn zou kunnen zijn bied ik je een mooie kans op een voorproefje: je bent namelijk van harte welkom om op dinsdagavond een gratis proefles te nemen.  Helemaal vrijblijvend dus, daarna kun je altijd nog besluiten om er niet mee verder te gaan. Dan heb je er in ieder geval aan geproefd.

Ik durf na al die jaren best te stellen dat biodanza behalve veel dansplezier, ook nog eens werkt aan het bewust groeien en je leren ontspannen.

Biodanza is een danssysteem dat zijn oorsprong vindt in Chili. Bij Dans en Leef vind je een praktijk waarin we in elke les bouwen aan eenheid, vitaliteit, creativiteit, transcendentie en verstilling. Een prachtige kwaliteit van dit dans systeem is dat je altijd vrij beweegt in de dans. Er zijn dus geen voorgeschreven danspasjes.

Biodanza is dus ook nog eens een fantastische manier om te werken aan je persoonlijke groei en bewustzijn. Dat gebeurt op een unieke manier waarbij je speelsheid ervaart, samen met plezier en verbinding. De workshops bieden dans ervaringen met een ongekende impact. Die zullen je zeker helpen om sterker in je schoenen te staan.

Iets dat ik heel serieus neem is sociale veiligheid. In de lessen stemmen we af op onszelf en elkaar en geven waar nodig onze eigen grenzen aan. Zo ontdekken we waar onze grenzen liggen en waar ruimte is.

Ervaar zelf wat Biodanza voor jou kan betekenen. Dit is een mooie kans om het te komen proberen!

Kom in gemakkelijke kleding. We dansen op blote voeten of met zachte dansschoentjes.

Waar? De Balzaal/ grote zaal van Het Vijfde huis, Jac.P Thijsselaan 45, Gouda

Hoe laat? Van 20:00 tot circa 22:00 uur. Vanaf 19.40 ben je welkom en wordt je ontvangen met thee.

Wanneer? We dansen elke dinsdagavond m.u.v. de schoolvakanties en de laatste dinsdag van elke maand (dan is er meestal sprekerscafé in de zaal).

4, 11 en 18 juni 2024

2 en 9 juli 2024 (zomervakantie: 13 juli t/m 25 augustus 2024)

enz.

Aanmelden Wie mee wil doen kan zich aanmelden bij Geny: geny@dansenleef.nl of bellen naar 06-50569383.

Lieve groet, Geny

PS: Als je na deze gratis proefles wilt blijven dansen zijn er twee voordelige proeflessenkaarten

  • De proefkaart van 8 lessen kosten € 100,- .*
  • Mensen die liever eerst een kleiner aantal lessen willen volgen betalen € 40,- * en kunnen drie keer meedoen.

* Deze kaarten zijn voor mensen die nog geen ervaring met biodanza hebben. In principe is het voor achtereenvolgende lessen, maar als je een keer echt niet kan , ziek of op vakantie bent,  mag je wel de kaart vol maken.

Prijzen na de introductieleskaarten:

    • € 140,- 10 x kaart 12 weken geldig Bonus: als je 12 keer in 12 weken danst krijg je die 2 keer extra cadeau.
    • € 150,- 10 x kaart 1/2 jaar geldig
    • € 65,- 4 x 1/2 jaar geldig
    • Losse les 17,50