strippenkaarten en prijzen

Kom je vaker dansen?

Schaf dan een strippenkaart van Dans en Leef aan.

Kaarten voor mensen die (in principe) wekelijks meedansen

  • 10 lessenkaart 12 lesweken geldig. Bonus: als je 12 keer in 12 weken danst krijg je die 2 keer extra cadeau: € 140,-. Deze kaart is niet geldig in de schoolvakanties. De lessen die geteld worden zijn dus buiten de schoolvakanties. In de weken buiten de schoolvakanties mag je ook altijd een les inhalen in een andere groep of twee keer in één week komen, zodat je toch aan de 10 / 12 keer komt. Tijdens schoolvakanties geef ik meestal alleen een les op donderdagavond. Dan is deze kaart dus niet geldig, maar mag je wel meedansen voor € 14,- .
  • 10 lessenkaart 1/2 jaar geldig: € 150,-. Deze kaart kun je altijd gebruiken in de wekelijkse groepen en tijdens de vakantiebiodanza lessen. 

Kaart voor wie zo nu en dan komt

Wil je zo nu en dan op de vrijdagavond komen dansen of kun je bijvoorbeeld maar eens in de 14 dagen dansen?

Dan is de kaart van 4x voor € 65,- wat voor jou. De kaart is een half jaar geldig. Deze kaart kun je altijd gebruiken in de wekelijkse groepen en tijdens de vakantiebiodanza lessen. 

Proeflessen kaarten

Heb je nog geen biodanza ervaring? Dan kun je na de gratis proefles op dinsdagavond een proeflessenkaart aanschaffen. De kaarten zijn in principe achtereenvolgende weken (tot de einddatum) te gebruiken, maar als je één of een paar keer echt niet kunt mag je wel de kaart vol maken.

  • De proefkaart van 8 lessen kosten € 100,- .*
  • Mensen die liever eerst een kleiner aantal lessen willen volgen betalen € 40,- * en kunnen drie keer meedoen.

Vakantie kaart (alleen geldig bij Zomerdanza)

In de zomervakantie is er Zomerdanza op donderdagavond

Dans je normaal gesproken elders? Dan kan het interessant zijn om een vakantiekaart aan te schaffen  € 33,- voor de eerste twee workshops (de hele vakantie te gebruiken). Daarna (als je vaker komt): € 16,50 per workshop. 1 losse workshop is € 18,-.

Kaart betalen

Dat kan op verschillende manieren

  • Het bedrag overmaken op  rekeningnummer op NL12INGB0004700909 t.a.v. Geny SW ovv de kaart die je wil.
  • Vraag om een betaalverzoek
  • Neem het bedrag contant en gepast mee

Losse les

Een losse les is € 17,50 en met ingang van 18 juli 2024 € 18,- .