Groepen voor ervaren dansers

Heb je (ruime) biodanza ervaring? 

Vanaf september ben je weer welkom om op  dinsdagavond, woensdagochtend of donderdagavond wekelijks mee te dansen.

Dansers met biodanza ervaring in een wekelijkse groep zijn welkom om wekelijks mee te dansen.  Mail naar geny@dansenleef.nl als je belangstelling hebt.

Deze groepen zijn  voor mensen met ruime biodanza-ervaring en staan soms open voor beginnende biodanza dansers of dansers die tot nog toe alleen op feesten hebben gedanst.

Biodanza nodigt je uit om dans, muziek en emoties samen te laten smelten tot een innerlijke belevenis. Wie zich laat raken door de muziek ervaart dat gevoel vanzelf wordt omgevormd in beweging. Het biodanza systeem heeft een helende en vitaliserende uitwerking met positieve effecten op je gezondheid en welzijn. Het is een prachtige bron voor meer plezier en persoonlijke groei.

Voor mensen die denken dat ze niet goed kunnen dansen is biodanza een verademing. Er leeft een danser in iedereen. En iedereen is welkom, mannen en vrouwen van alle leeftijden. We dansen op blote voeten of zachte dansschoentjes en in comfortabel zittende kleding.

Prijzen  

10 x kaart onbeperkt (of 13 x achter elkaar) te gebruiken 140,-

Je kunt eventueel in dezelfde week een gemiste les inhalen in één van de andere groepen of in een andere week twee keer mee komen dansen in twee verschillende groepen en zo toch 13 keer komen dansen, als je bijvoorbeeld een keer ziek bent geweest. 

4 x kaart 60,-, onbeperkt geldig

Losse les 16,-