Verdiepingsgroepen

Heb je (ruime) biodanza ervaring? 

Dansers met biodanza ervaring in een wekelijkse groep zijn welkom om wekelijks mee te dansen.  Mail naar geny@dansenleef.nl als je belangstelling hebt.

Deze groepen zijn  voor mensen met ruime biodanza-ervaring en staan soms open voor beginnende biodanza dansers of dansers die tot nog toe alleen op feesten hebben gedanst.

Biodanza nodigt je uit om dans, muziek en emoties samen te laten smelten tot een innerlijke belevenis. Wie zich laat raken door de muziek ervaart dat gevoel vanzelf wordt omgevormd in beweging. Het biodanza systeem heeft een helende en vitaliserende uitwerking met positieve effecten op je gezondheid en welzijn. Het is een prachtige bron voor meer plezier en persoonlijke groei.

Voor mensen die denken dat ze niet goed kunnen dansen is biodanza een verademing. Er leeft een danser in iedereen. En iedereen is welkom, mannen en vrouwen van alle leeftijden. We dansen op blote voeten of zachte dansschoentjes en in comfortabel zittende kleding.

Prijzen  

  • 10 lessenkaart 12 lesweken geldig* Bonus: als je 12 keer in 12 weken danst krijg je die 2 keer extra cadeau: € 140,-
  • 10 lessenkaart 1/2 jaar geldig: € 150,-**
  • 4  lessenkaart 1/2 jaar geldig € 65,-**
  • Losse les: 17,50

Als je een keer niet kunt op het tijdstip dat je wekelijkse groep is, dan kun je (vrijwel altijd) meedoen met een andere groep. Ook is het mogelijk om twee keer in één week te komen. De vivencia’s op woensdagochtend, donderdagavond en vrijdagavond lijken veel op elkaar qua inhoud.

De kaart van € 140,- is heel voordelig als je elke week komt. Deze wordt over de vakanties heen getild. Ik houd daarbij de vakanties van Midden Nederland aan. Op donderdagavonden geef ik wel vaak les in de vakanties. Je kunt dan in de vakantie komen dansen voor € 12.50. De kaarten die een half jaar geldig zijn, zijn ook tijdens de vakantielessen te gebruiken.

**De kaarten die een half jaar geldig zijn, zijn ook tijdens de vakantielessen te gebruiken.