Groepen voor ervaren dansers

Heb je (ruime) biodanza ervaring? 

Dansers met biodanza ervaring in een wekelijkse groep zijn welkom om wekelijks mee te dansen.  Mail naar geny@dansenleef.nl als je belangstelling hebt.

Deze groepen zijn  voor mensen met ruime biodanza-ervaring en staan soms open voor beginnende biodanza dansers of dansers die tot nog toe alleen op feesten hebben gedanst.

Nieuwe maatregelen vragen om anders dansen

Hoe gaat dansen in de zaal? We mogen dansen in groepjes van vier. Binnen de groepjes mag op 1 1/2 meter afstand van elkaar met elkaar worden gedanst. Er mogen meerdere groepjes van vier dansen in de zelfde ruimte (maximaal 30 personen, als de zaal dat toe laat). De zaal zal worden onderverdeeld in vakken, aangegeven door markeringen op de vloer. Je moet dus in je vak blijven. We volgen de Veilig dansen richtlijnen.

Biodanza nodigt je uit om dans, muziek en emoties samen te laten smelten tot een innerlijke belevenis. Wie zich laat raken door de muziek ervaart dat gevoel vanzelf wordt omgevormd in beweging. Het biodanza systeem heeft een helende en vitaliserende uitwerking met positieve effecten op je gezondheid en welzijn. Het is een prachtige bron voor meer plezier en persoonlijke groei.

Voor mensen die denken dat ze niet goed kunnen dansen is biodanza een verademing. Er leeft een danser in iedereen. En iedereen is welkom, mannen en vrouwen van alle leeftijden. We dansen op blote voeten of zachte dansschoentjes en in comfortabel zittende kleding.

Prijzen  

10 x kaart onbeperkt (of 13 x achter elkaar) te gebruiken 140,-

Je kunt eventueel in dezelfde week een gemiste les inhalen in één van de andere groepen of in een andere week twee keer mee komen dansen in twee verschillende groepen en zo toch 13 keer komen dansen, als je bijvoorbeeld een keer ziek bent geweest. 

4 x kaart 60,-, onbeperkt geldig

Losse les 16,-