Biodanza verdiepingsgroep wekelijks op donderdagavond

Foto: Hannah Hansen

Deze verdiepende groep startte Geny in augustus 2014. De meeste dansers die toen begonnen dansen nu nog mee! Alle dansers hebben ruime Biodanzaervaring. De groep met ruim 20 dansers dansers bestaat uit een mooie mix van mannen en vrouwen.

Ook nieuwe dansers zijn welkom! Heb je ruime Biodanza ervaring en zou je je willen aansluiten?  Neem dan even contact op met Geny: bel 06-50569383 of mail geny@dansenleef.nl

Nieuwe maatregelen vragen om anders dansen

Vanaf 22 oktober 2020 dansen de groepen volgens de nieuwe maatregelen in de zaal, behalve op dinsdagavond. Dan gaan we Zoomdansen.

Hoe gaat dansen in de zaal? We mogen dansen in groepjes van vier. Binnen de groepjes mag op 1 1/2 meter afstand van elkaar met elkaar worden gedanst. Er mogen meerdere groepjes van vier dansen in de zelfde ruimte (maximaal 30 personen, als de zaal dat toe laat). De zaal zal worden onderverdeeld in vakken, aangegeven door markeringen op de vloer. Je moet dus in je vak blijven. We volgen de Veilig dansen richtlijnen.

Wanneer? Op donderdagavonden  van 20.00 tot ca. 22.00 uur (inloop 19.40 uur)

Waar? De Balzaal van de Prins Willem Alexanderkazerne, Groen van Prinsterersingel 44, 2805 TE Gouda

Meenemen

  • flesje water

Docent: Geny Wuestman

meer over Geny

Prijzen  

10 x kaart onbeperkt (of 13 x achter elkaar) te gebruiken   € 140,-

*Je kunt eventueel in dezelfde week een gemiste les inhalen in één van de andere groepen of in een andere week twee keer mee komen dansen in twee verschillende groepen en zo toch 13 keer komen dansen, als je bijvoorbeeld een keer ziek bent geweest.

4 x kaart  onbeperkt geldig € 60,-

Losse les € 16,-

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.