Biodanzagroepen

Hoe gaat dansen in de zaal? We mogen dansen in groepjes van vier. Binnen de groepjes mag op 1 1/2 meter afstand van elkaar met elkaar worden gedanst. Er mogen meerdere groepjes van vier dansen in de zelfde ruimte (maximaal 30 personen, als de zaal dat toe laat). De zaal zal worden onderverdeeld in vakken, aangegeven door markeringen op de vloer. Je moet dus in je vak blijven. We volgen de Veilig dansen richtlijnen.

Biodanza kennismakingsgroep 

  • De volgende proefles is op 12 februari 2021 op vrijdagavond. Dit is een nieuwe biodanza groep voor iedereen met Geny in Het vijfde huis Tijden 20:00 – 22:00 uur, inloop 19:40 uur

De allereerst keer is de les gratis. Om echt te kunnen ervaren wat biodanza met je kan doen raad ik je aan om daarna een proefkaart van drie of acht keer te nemen. Meer info vind je hier.

Biodanza voor dansers met biodanza ruime ervaring: 

Deze groepen zijn open voor mensen met ruime biodanza-ervaring die wekelijks willen komen dansen.

De groepen dansen niet door in de vakantie.

foto Biodanza 2

Met biodanza kennismaken

Om echt te kunnen ervaren wat biodanza met je kan doen raden we aan om ten minste 8 lessen te volgen. En wat het met je zal doen  is bij iedereen anders, maar wat we vaak horen is dit:

  • Ik vind het zo fijn dat ik lekker vrij kan bewegen:  het gaat niet over danspasjes en niemand let op je. Het gaat wel om lekker in je vel zitten en je gevoel uitdrukken via de beweging.
  •  Ik voel dat  nu meer uit het leven kan halen. Ik ervaar verdieping, ontdek  wat ik werkelijk wil en ervaar dat ik ten volle leef.
  • Ik geniet van het diepere sociale contact: echte aandacht, en respect, en vrolijke en ontroerende ontmoetingen.
  • Ik voel meer en leef meer vanuit mijn hart. Ik voel  meer contact met mezelf,  anderen en alles om me heen.
  • Ik zit  lekkerder in mijn vel. Ik ervaar  een gevoel van welbevinden en tegelijk dat ik helemaal oké bent.

Dus houd je van muziek en bewegen? Wil je minder in je hoofd zitten, maar lekker in je lijf?

De eerste proefles is gratis

De proefkaart van 8 lessen kosten € 100,- .*

Mensen die liever eerst een kleiner aantal lessen willen volgen betalen € 40,- * en kunnen drie keer meedoen.

Wanneer? Op vrijdagavond  van 20.00 tot ca. 22.00 uur (inloop 19.40 uur)

Waar? Het Vijfde huis, Livingstonelaan 54,  Gouda

 Wat trek je aan? makkelijk zittende kleding. We dansen op blote voeten of bijv. zachte dansschoentjes

Aanmelden: mail naar info@dansenleef.nl

* Deze tarieven gelden alleen voor mensen  zonder biodanzaervaring en voor achtereenvolgende lessen. In de vakanties is geen les en je kunt eventueel in dezelfde week een gemiste les inhalen in één van de gevorderden groepen.

Meer tips

Biodanza in Gouda

Vele tientallen mensen hebben het afgelopen zeven jaar kunnen kennismaken met biodanza in de Balzaal in Gouda. Voor het merendeel van deze mensen bleek dat echt een verrijking voor hun leven.

Wat is biodanza?

Biodanza betekent letterlijk  ‘De dans van het leven’ Het wordt over de hele wereld gedanst, het aantal deelnemers neemt meer en meer toe. Biodanza is een heerlijke manier van bewegen en dansen. Daarnaast heeft het talloze bijkomstige voordelen. Biodanza is een manier om snel in aanraking te komen met je gevoel. En daar zit je levensstroom die je laat weten wat er echt toe doet in je leven. Biodanza is een manier om expressie te geven aan je gevoel. Je gevoel wordt tijdens de biodanza op een organische manier vertaald in dans.  De mensen die ervaring hebben met biodanza ontwikkelen hierdoor meer zelfvertrouwen, minder stress, ze leren op een affectieve wijze omgaan met zichzelf en met anderen. Ze ervaren meer contact en tevredenheid met zichzelf, waardoor de kwaliteit van hun leven toeneemt.

Tijdens het dansen wordt niet gesproken, waardoor er een hele oorspronkelijke manier van contact ontstaat. We dansen op blote voeten of zachte dansschoentjes.Iedereen kan meedoen

Danservaring of een goede conditie zijn absoluut geen vereisten om mee te kunnen doen. Het is voor jong en oud, voor mannen en voor vrouwen. Je hebt geen eigen danspartner nodig dus je kunt gewoon alleen komen.

Prijzen  

Een 10 x kaart onbeperkt (of 13 x achter elkaar) te gebruiken   € 140,-

Een 4 x kaart   € 60,-, onbeperkt geldig

Losse les € 16,-

Lokatie: Het vijfde huis, Livingstonelaan 54,  Gouda

Meer info en opgave: mail naar geny@dansenleef.nl

of bel Geny Wuestman (06-50569383)
Meer over Geny