Biodanzagroepen

 

Biodanza kennismakingsgroep

dinsdagavond 20.00 – 22.00 uur met Geny Wuestman

Wil met biodanza kennismaken? Dat kan. De eerste les is gratis. De eerstvolgende proefles is op 9 januari 2024

Open biodanzaworkshop voor ervaren biodanza dansers:

 vrijdagavond 20.00 – 22.00/22.15 uur met Geny Wuestman

Biodanza voor dansers met biodanza ruime ervaring: 

Deze groepen zijn nu weer open voor mensen met ruime biodanza-ervaring die wekelijks willen komen dansen.

De groepen dansen niet door in de vakanties.

foto Biodanza 2

 

Wil je met biodanza kennismaken?

Om echt te kunnen ervaren wat biodanza met je kan doen raden we aan om ten minste 8 lessen te volgen. En wat het met je zal doen  is bij iedereen anders, maar wat we vaak horen is dit:

  • Ik vind het zo fijn dat ik lekker vrij kan bewegen:  het gaat niet over danspasjes en niemand let op je. Het gaat wel om lekker in je vel zitten en je gevoel uitdrukken via de beweging.
  •  Ik voel dat  nu meer uit het leven kan halen. Ik ervaar verdieping, ontdek  wat ik werkelijk wil en ervaar dat ik ten volle leef.
  • Ik geniet van het diepere sociale contact: echte aandacht, en respect, en vrolijke en ontroerende ontmoetingen.
  • Ik voel meer en leef meer vanuit mijn hart. Ik voel  meer contact met mezelf,  anderen en alles om me heen.
  • Ik zit  lekkerder in mijn vel. Ik ervaar  een gevoel van welbevinden en tegelijk dat ik helemaal oké bent.

Dus houd je van muziek en bewegen? Wil je minder in je hoofd zitten, maar lekker in je lijf? Dans mee!

Prijzen

De proefkaart van 8 lessen kosten € 100,- .*

Mensen die liever eerst een kleiner aantal lessen willen volgen betalen € 40,- * en kunnen drie keer meedoen.

Waar? De Balzaal III (het voormalige bedrijfsrestaurant van het vroegere GGZ Rivierduinen) JP Thijsselaan  45, 2803 RT Gouda

Wat trek je aan? makkelijk zittende kleding. We dansen op blote voeten of bijv. zachte dansschoentjes

Aanmelden: mail naar info@dansenleef.nl

* Deze tarieven gelden alleen voor mensen  zonder biodanzaervaring en voor achtereenvolgende lessen. In de vakanties is geen les en je kunt eventueel in dezelfde week een gemiste les inhalen in één van de gevorderden groepen.

Meer tips

Biodanza in Gouda

Vele tientallen mensen hebben het afgelopen zeven jaar kunnen kennismaken met biodanza in de Balzaal in Gouda. Voor het merendeel van deze mensen bleek dat echt een verrijking voor hun leven.

Wat is biodanza?

Biodanza betekent letterlijk  ‘De dans van het leven’ Het wordt over de hele wereld gedanst, het aantal deelnemers neemt meer en meer toe. Biodanza is een heerlijke manier van bewegen en dansen. Daarnaast heeft het talloze bijkomstige voordelen. Biodanza is een manier om snel in aanraking te komen met je gevoel. En daar zit je levensstroom die je laat weten wat er echt toe doet in je leven. Biodanza is een manier om expressie te geven aan je gevoel. Je gevoel wordt tijdens de biodanza op een organische manier vertaald in dans.  De mensen die ervaring hebben met biodanza ontwikkelen hierdoor meer zelfvertrouwen, minder stress, ze leren op een affectieve wijze omgaan met zichzelf en met anderen. Ze ervaren meer contact en tevredenheid met zichzelf, waardoor de kwaliteit van hun leven toeneemt.

Tijdens het dansen wordt niet gesproken, waardoor er een hele oorspronkelijke manier van contact ontstaat. We dansen op blote voeten of zachte dansschoentjes.Iedereen kan meedoen

Danservaring of een goede conditie zijn absoluut geen vereisten om mee te kunnen doen. Het is voor jong en oud, voor mannen en voor vrouwen. Je hebt geen eigen danspartner nodig dus je kunt gewoon alleen komen.

Prijzen  na de proeflessen

  • 10 lessenkaart 12 lesweken geldig** Bonus: als je 12 keer in 12 weken danst krijg je die 2 keer extra cadeau: € 140,-
  • 10 lessenkaart 1/2 jaar geldig: € 150,-***
  • 4  lessenkaart 1/2 jaar geldig € 65,-***
  • Losse les: 17,50

Als je een keer niet kunt op het tijdstip dat je wekelijkse groep is, dan kun je (vrijwel altijd) meedoen met een andere groep. Ook is het mogelijk om twee keer in één week te komen. De vivencia’s op woensdagochtend, donderdagavond en vrijdagavond lijken veel op elkaar qua inhoud.

** De kaart van € 140,- is heel voordelig als je elke week komt. Deze wordt over de vakanties heen getild. Ik houd daarbij de vakanties van Midden Nederland aan. Op donderdagavonden geef ik wel vaak les in de vakanties. Je kunt dan in de vakantie komen dansen voor € 12.50. De kaarten die een half jaar geldig zijn, zijn ook tijdens de vakantielessen te gebruiken.

***De kaarten die een half jaar geldig zijn, zijn ook tijdens de vakantielessen te gebruiken.

Meer info en opgave: mail naar geny@dansenleef.nl

of bel Geny Wuestman (06-50569383)
Meer over Geny