5- 7 april 2019 BIODANZA en SCHILDEREN Clinic met Mili Pelli


5, 6 en 7 april 2019 BIODANZA en SCHILDEREN

Clinic met Mili Pelli

Emotie uitgedrukt in “kleurrijke beweging” 
De essentie van mijn identiteit

Voor Biodanza liefhebbers die meer willen met identiteit en creativiteit is er goed nieuws: in april 2019 komt Mili Pelli opnieuw in de Balzaal in Gouda.

Ontdek via bewegingsdynamiek, vorm en kleur de concrete aanwezigheid van je essentie.

Ontmoeting en diepe herkenning van het zelf door werk aan eigen silhouet met “Body Tracing”.

Body Tracing begint met het traceren van de contouren van het lichaam. Op een groot stuk papier worden deze uitgetekend. In de dans openen we ruimte voor de emoties om ons lichaam en de omringende omgeving volledig waar te nemen. Kinesthetische expressie en communicatie maken plaats voor picturale expressie.

De verwevenheid van deze twee talen helpt het bewustzijn om de slapende delen in ons te doordringen. Het versterkt het gevoel en creëert nieuwe mogelijkheden om emoties weer te geven. Wat we zeker niet doen is er een esthetische zoektocht van maken. Het wonderlijke is dat we zelfs de delen in ons die we
niet of nauwelijks kenden nu echt bewust gaan ervaren.

Door de taal van het onbewuste werken we aan het beeld van onszelf, aan het lichaamsbesef, aan het levende lichaam en hoe dat zich verhoudt tot het symbolische “sprekende” beeld dat wij creëren.

De workshop is een aanbeveling voor ieder die er voor open staat om via dansexpressie en kunstzinnige uiting, de diepere lagen van het zelf te doorgronden.

Tijden
Vrijdag: 20:00 – 22:30 uur
Zaterdag: 10:30 – 18:30 uur
Zondag: 10:00 – 18:00 uur
De inloop is elke dag een half uur voor aanvang.

Taal: Mili spreekt een beetje Engels, maar wordt versterkt door een vertaalster die het hele weekend mee danst en vertaalt van het Spaans naar het Nederlands.

Prijzen:

Het hele weekend (vrijdag, zaterdag, zondag) € 200,-

Je haalt er het meeste uit als je het hele weekend komt. Als dat voor jou niet mogelijk is hebben we ook nog de volgende opties:

Zaterdag en zondag:  € 185,-
Alleen vrijdagavond:  € 35,-
De prijzen zijn inclusief alle materialen.

Lunch: Je wordt uitgenodigd om iets lekkers mee te nemen om te delen tijdens het lopend buffet. Keukenspullen en serviesgoed zijn aanwezig.

Waar? De Balzaal in de voormalige Prins Willem Alexanderkazerne
Groen van Prinsterersingel 44, 2805 TE Gouda www.debalzaal.nl

Aanmelden: Maak € 50,- over op rekeningnummer NL12INGB0004700909 t.a.v. Geny SW onder vermelding van je naam en wanneer je komt.
Aanmelden voor alleen vrijdagavond? Mail naar geny@dansenleef.nl
Slapen: Kom je van ver? Er zijn verschillende dansers uit Gouda die een slaapplek aanbieden.
Meer info:  mail of bel Geny Wuestman 06-50569383

We zien je heel graag in het weekend van 5, 6 en 7 april 2019.

Lieve groet, Mili Pelli en Geny Wuestman

 


We maken gebruik van werkelijke materialen, maar het belangrijkste ‘ingrediënt’  is de rijkdom en vrijgevigheid die voortvloeit uit onze identiteit.

Onze ware ik.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wie is Mili Pelli?
Mili Pelli is vakdocente en tutor en heeft vanaf 1994 met Rolando Toro gewerkt aan de extensie “Biodanza en expressie door middel van schilderen”. Haar oorsprong ligt in Zuid Amerika, maar ze woont al decennia lang in Italië. Met grote passie en toewijding geeft ze deze extensie over de hele wereld.

Ook ontwikkelde deze speciale clinic die nu voor het eerst in Nederland gegeven zal worden.