Dans en Leef… biodanza met Geny

Dans en Leef biodanza met Geny in Gouda: je bent welkom om mee te dansen.

Heb je nog geen biodanza-ervaring? Op 5 maart kun je bij Geny komen meedansen met de nieuwe groep op dinsdagavond. De eerste les is gratis ter gelegenheid van mijn 10 jarig les geef jubileum.  Wil je mee doen? Neem dan even contact met mij op: bel 0650569383 of mail geny@dansenleef.nl. Je kunt ook contact me me opnemen als je nog geen ervaring hebt , maar wel het verlangen hebt om met een workshop of retraite mee te doen voor ervaren dansers.

Voor iedereen met biodanza-ervaring hebben we de komende tijd veel leuke evenementen in petto.

Er zijn  nog een paar plekjes voor het weekend ‘Identiteit en eigenwaarde’ op 9 en 10 maart 2024.

Wekelijkse groepen (m.u.v. de schoolvakanties)

We dansen op woensdagochtend en donderdagavond in heerlijke groep met vaste dansers. Deze groepen zijn voor iedereen met ruime biodanza-ervaring.

Op vrijdagavonden zijn ‘open’. Ze zijn net als op woensdagochtend en donderdagavond voor mensen  met biodanza ervaring, maar in deze groep is iedereen welkom om één keer, soms, regelmatig of elke week te komen dansen. We dansen samen het weekend in. De groep heeft een vaste kern, maar je kunt ook een keertje of zo nu en dan meedansen in deze bruisende groep.

We dansen elke week met een thema. Hier vind je het thema van deze week met een uitnodigende tekst en foto ter illustratie.

Welke groepen zijn er en wanneer?

Welke biodanza evenementen zijn er en wanneer?

Agenda Dans en Leef biodanza met Geny

 

Agenda met alle data (tot nog toe)

Dans en Leef biodanza met Geny

We dansen in De Balzaal III /

Maar ook bekend als Grote zaal van Het vijfde huis

JP Thijsselaan  45

2803 RT Gouda

Woon je niet in de buurt van Gouda, maar wil je wel biodanza proberen? Kijk dan op biodanza.nl voor een weekgroep bij jou in de buurt.

Wil je een weekend dansen n Gouda, maar woon je te ver weg? Dan zou je in de buurt kunnen overnachten. Vind je het leuk om bij iemand te overnachten die net als jij biodanza kent? Een aantal biodanzadansers in Gouda en omgeving biedt een slaapplek aan voor € 25,- per nacht inclusief ontbijt. Vraag Geny naar de mogelijkheden.