drieluik biodanza verdiepingsweekenden met Geny

Laten we het nieuwe jaar eens goed beginnen, en wel met een nieuw biodanza avontuur: een drieluik van verdiepingsweekenden. Voor iedereen die meedoet is zo’n weekend een sprong in het diepe. Daarbij is één ding zeker: de remmen gaan los en ieder krijgt hier de kans zich volledig onder te dompelen in een totaal nieuwe energie.

Wat we gaan doen is per weekend verschillend. Hier vind je het volledig programma plus uitleg:

  1. 4 en 15 januari 2023 biodanzaweekend: ‘Speels en sensueel’ in de lijnen van seksualiteit en creativiteit
  2. 18 en 19 maart 2023 biodanzaweekend ‘Lust en liefde’ in de lijnen van affectiviteit en seksualiteit
  3. 6 en 7 mei 2023 biodanzaweekend ‘Licht en liefde’ in de lijnen van affectiviteit en transcendentie

De vijf lijnen en het drieluik:

De mensen die het al wat langer doen kennen ze al: de vijf lijnen van biodanza. Om precies te zijn:  vitaliteit, seksualiteit, creativiteit, affectiviteit en transcendentie. Deze mensen weten ook dat als we daar aandacht aan geven er wondertjes gebeuren. Als je er mee danst krijg je steeds meer het gevoel dat je weet wat je echt wilt. Bovendien gaat alles meer vanzelf, kunnen we meer genieten van het leven, gaan we er voor en leven we voluit.

Alle lijnen komen in elke biodanza workshop in meerdere of minder mate aan de orde. Vanzelfsprekend, vaak zonder het te merken. Tijdens het drieluik ligt in elk weekend het accent op twee van die vijf lijnen; de gekozen combinatie van de twee lijnen zorgt voor een stimulerende dynamiek.

In het eerste weekend dansen we met Creativiteit en Seksualiteit. In het tweede weekend doen we dat met Seksualiteit en Affectiviteit en in het afsluitende derde weekend komen Affectiviteit en Transcendentie aan de beurt. Bij iedere combi mag je rekenen op een perfecte menging van de twee. De lijn van vitaliteit loopt als een rode draad door elke workshop. Zo worden de lijnen door en met elkaar aangeraakt, geprikkeld en geënthousiasmeerd.

De weekenden hebben een sterk integrerend effect. Van ieder weekend neem je iets mee in je leven.  Wat je meemaakt en voelt mengt zich met jouw gevoel, gedachten, lijf en zijn.  Je mag er gerust vanuit gaan dat dit een positieve uitwerking heeft op de kwaliteit van je leven.

Wat het je kan opleveren?

Je ervaart meer lichtheid, legt makkelijker contacten met anderen, je hebt minder last van stress en je kan meer jezelf zijn.

Praktische details

Inloop 10.00 uur

Tijd 10.30 – ca. 17.30 uur (op zaterdag gevolgd door het diner)

Waar? De Balzaal III (ook bekend als de grote zaal van Het vijfde huis)

Jac. P Thijsselaan 45 Gouda

Het team doet er alles aan om jou zorgeloos te laten genieten, zelfs over het eten hoef je niet na te denken.

  • Je wordt ontvangen met koffie, thee en wat lekkers.
  • De hele dag is er fruit en staan er tussendoortjes.
  • Er wordt beide dagen een heerlijke lunch geserveerd met soep en salade.
  • Op zaterdagavond wordt er een diner geserveerd.

Het team bestaat uit circa zes enthousiaste docenten en vrijwilligers. Biodanza docenten Bea Grobben en Susan Leemans zullen mij ook tijdens de workshops ondersteunen.

Coaching

Het blijft niet bij het weekend, ook de nazorg is goed geregeld. Eén a twee weken na het weekend ontvang je een coachingsgesprek van 30 minuten tijdens een zoomsessie. Loop je dus na het weekend ergens tegenaan? Dan is deze sessie een goed moment om dit na te bespreken.

Prijzen (incl. lunches, diner op zaterdag en 1/2 uur coaching):

Een weekend € 180,-
Twee weekenden € 340,- (€ 170,- per weekend, bij vooraf aanmelden, anders geld € 170,- alleen voor het laatste weekend)
Drie weekenden € 480,- (€ 160,- per weekend bij vooraf aanmelden, anders geld € 160,- alleen voor het laatste weekend)

Dit zijn de prijzen als je vooraf boekt. Boek je later een weekend er bij? Dan krijg je op dat weekend de ‘per weekend’prijs afhankelijk van hoeveel weekenden je in totaal meedanst.

De annuleringsvoorwaarden vind je hier.

Wil je graag meedoen en heb je moeite om de kosten op te brengen? Mail of bel dan Geny . Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Wil je in de buurt overnachten? En vind je het leuk om bij iemand te overnachten die biodanza kent? Een aantal biodanzadansers in Gouda en omgeving biedt een slaapplek aan voor € 25,- per nacht inclusief ontbijt. Vraag Geny naar de mogelijkheden.

Iedereen is welkom en uiteraard ook liefdeskoppels.

Reserveer je plekje

Aanmelden en betalen: mail Geny Geny@dansenleef.nl