Zomerdanza biodanza avondworkshop op donderdag

Elke donderdagavond in de vakantie biodanza in Het vijfde huis in Gouda

Dans je mee deze zomer?

Samen het leven vieren in afstemming met elkaar. Precies zoals het bij jou past op dit moment.

Hoe gaan we dansen?
Nu we weer normaal met elkaar mogen dansen tijdens de workshop hebben veel mensen ook het verlangen om dat te doen. Alle mooie biodanza-oefeningen kunnen voorbij komen. Als de dans daar om vraagt kunnen we dus met fysiek contact dansen, maar altijd in afstemming met jezelf en de ander. In de zaal is er tegelijkertijd voldoende ruimte om afstand te houden. Dus wees trouw aan jezelf en geef duidelijk aan wat voor jou goed is qua afstand of nabijheid.

Wanneer? elke donderdagavond in de vakantie

  • 22 juli 2021
  • 29 juli 2021
  • 5 augustus 2021
  • 12 augustus 2021
  • 19 augustus 2021
  • 26 augustus 2021

Tijden

  • Aanvang: 20.00 uur.
  • Einde ca. 22.00 uur

Prijzen

Een losse les kost € 17,50

Of kies een zomerkaart. Deze kaart kost voor de eerste twee keer € 30,- (€ 15,- per keer), Als je vaker komt kun je met de kaart elke keer in de vakantie komen dansen voor slechts € 15,- per keer.

Waar?

Het vijfde huis, Livingstonelaan 54, 2803 EL Gouda

De ingang is als je voor het gebouw staat aan de rechterkant (ingang Oost) en de zaal waarin we meestal dansen is gelijk rechts.

Uitnodigingen

Elke workshop heeft een eigen thema en als je het leuk vind stuur ik je elke week ter inspiratie een uitnodiging speciaal voor de volgende avond. Wil je uitnodigingen ontvangen voor de vakantiebiodanza avonden? Meld je aan via geny@dansenleef.nl

Je kunt de uitnodiging ook hier lezen.

We houden ons aan de regels van he RIVM en bij aanvang wordt je gevraagd om te ondertekenen dat je alle vragen van de gezondheidscheck met nee kunt beantwoorden.

Meer informatie over deze avonden:

Wie geeft les?
Geny geeft zelf de meeste lessen, maar op 29 juli zal liefdevolle Bea Grobben de les verzorgen.

Al voor het achtste jaar op rij danst Geny samen met een heleboel dansers uit de groepen van Dans en Leef en dansers uit de wijde omtrek wekelijks samen. Ben jij er ook (weer) bij?

Heeft jouw groep vakantie? Dan kan het fijn zijn om tijdelijk in Gouda te komen dansen. Je zult je snel welkom en vertrouwd voelen in de grote zaal van Het Vijfde Huis met haar wekelijkse dansers. Zo maken we snel nieuwe vakantie vrienden. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Lieve groet, Geny

06-50569383

geny@dansenleef.nl

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.