Gelukkig nieuwjaar!

Lieve danser,
Ik wens je gezondheid, wijsheid, vrede, vertrouwen, genot, plezier, speelsheid… heel veel levensvreugde in het nieuwe jaar! Kortom, ik wens dat je dansend door het leven mag gaan. Met een dans die vooral in jou beweegt, ook als je stil zit of aan het werk bent, die jou laat stralen van geluk. En natuurlijk ben je van harte welkom om regelmatig met je voetjes van de vloer te gaan in De Balzaal.
We hebben het nieuwe jaar ingeluid met een grote groep dansers. Het was heerlijk! En gelukkig waren de reacties allemaal enthousiast over de vivencia, de muziek van Dj Ybbor, de sfeervolle zaal, mededansers, de hapjes en de drankjes. Als er iets beter mag is dat de grootte van de zaal misschien. Helaas moesten we daarom een aantal mensen teleurstellen. Dat spijt me.
Gelukkig zijn er ook dit jaar weer volop kansen om te komen dansen.
Om te beginnen morgenavond, donderdag 4 januari. We dansen dan in de flow van het nieuwe jaar. Misschien had je allerlei voornemens. Maar kloppen die eigenlijk (nog) wel? Je mag morgenavond in de flow gaan ervaren wat je echt wil en wat er nu, op dit moment, echt bij jou past.
De open vrijdagavonden, waarin we het weekend in dansen, beginnen op 12 januari. Iedereen met biodanza ervaring is dan welkom om mee te komen dansen.
Op 9 januari kunnen nieuwe mensen kennismaken met biodanza in de dinsdagvondgroep. Ook als je weinig biodanza-ervaring hebt of als je de basis van biodanza wil ervaren kan het fijn zijn om wekelijks in deze groep te komen dansen.
Dansers met ruime biodanza-ervaring zijn welkom om wekelijks mee te komen dansen op woensdagochtend of donderdagavond.

 

Heel graag tot dans!

 

Lieve groet, Geny

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.