In de flow van het nieuwe jaar

Ik wens je een heel gelukkig en gezond 2023!

Wat hebben we dit nieuwe jaar heerlijk ingeluid. Samen met 60 mooie mensen die er voor kozen om op deze speciale gelegenheid bij ons in de Balzaal te zijn. Voordat we sprankelend het nieuwe jaar in gingen hebben we een heerlijke verbindende biodanzaworkshop gedanst. Het was heel bijzonder hoe iedereen de hele workshop meedanste. Dat een aantal mensen voor de allereerste keer biodanza deed viel niemand op. Alles verliep organisch, de entourage ademde een sfeer van gelijkheid uit en liet ieder er op zijn eigen unieke manier zijn. Ik zag de mensen stralen en voelde een hele sterke positieve vibe.

Traditiegetrouw hingen er twee behangrollen aan de wand waar gasten hun voornemens of doelen konden noteren. Op één rol wat ze achter wilden laten in 2022 en de ander met vurige wensen voor 2023.
Mooi om terug te lezen wat er gedeeld werd. Wat voor sommige mensen achter mag blijven zijn heel wat narigheid en oude patronen. Anderen wilden juist alles meenemen en dit niet zien als ballast, maar als groeiruimte.

En de wensen voor het nieuwe jaar? Heel veel gingen over liefde, compassie, vertrouwen, geluk, plezier, vrede, vrijheid en gezondheid.

Ook waren er persoonlijke wensen: verbinding, zelfliefde, groeiruimte, balans, eigenheid, geheeld zijn, heel zijn, beter met emotie omgaan, meer ruimte voor mezelf nemen, loslaten, werken/leven vanuit mijn hart, rust, een thuis en een liefdevolle relatie, ‘leven vanuit vertrouwen en het leven dansen’, ‘Nieuwe liefdevolle ontmoetingen’.

Ik wens voor alle betrokkenen dat ze uitkomen (op de foto’s zie je enkele voorbeelden).

Ik kijk terug op een fantastische avond vol liefde en verbinding.

En nu kijk ik al weer uit naar de volgende workshop die plaatsvindt op donderdag 5 januari. Dan dansen we ‘in de flow van het nieuwe jaar’ de eerste vivencia.

Beweeg jij met ons mee in de flow van het nieuwe jaar? Een nieuw jaar vol mogelijkheden voor jou, voor ons en voor de hele wereld.

In deze open vakantie workshop kunnen we de intentie van onze dromen en verlangens dansen en integreren in ons lijf. Wist je dat die diep in onze cellen kunnen zitten en dat iedere cel mede bepaalt hoe sterk de flow in ons leven is? Flow kun je zien als de kunst van de moeiteloosheid, oftewel de lichtheid van het bestaan. En er zijn vele wegen die naar Rome leiden als het daarom gaat, maar laten we eerlijk zijn: als je dat met biodanza kunt bereiken is dit toch wel veruit de leukste manier. Biodanza beweegt je op vele manieren en is voor steeds meer mensen de leukste weg. En niet alleen naar Rome. Kom het zelf ervaren in deze kerstvakantie workshop.

Lieve groet, Geny

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.