Kennismakingsgroep biodanza op vrijdagavond in Het vijfde huis

 

Op 6 november 2020 is de les gratis toegankelijk als je met biodanza wilt kennismaken.

Gaat biodanza de harten van het grote publiek in Gouda en omgeving veroveren..? Als het aan ons ligt wel. Biodanza is een hele eigentijdse manier om van dans en beweging te genieten. Wist je al dat je daarmee ook meteen aan vitaliteit en een rijker gevoelsleven werkt? En aan een diepere verbinding met jezelf en anderen?

Het beste is om het een keer persoonlijk te komen proberen. Dan weet je echt wat het is en hoe het voelt. Het ervaren zegt veel meer dan alle teksten en beelden die je tot je kunt nemen. Biodanza beweegt je, maar de eerste beweging….die mag jij maken.

Deze les is voor iedereen, mannen en vrouwen die nieuwsgierig is naar biodanza.

Je kunt je hiervoor aanmelden via onderstaand telefoonnummer of mailadres.

Geny Wuestman 06-50569383 geny@dansenleef.nl

Waar?
Het vijfde huis
Livingstonelaan 54, 2803 EL Gouda

Hoe dansen we in coronatijd?

Vanaf 22 oktober 2020 dansen de groepen volgens de nieuwe maatregelen in de zaal, behalve op dinsdagavond. Dan gaan we Zoomdansen.

Hoe gaat dansen in de zaal? We mogen dansen in groepjes van vier. Binnen de groepjes mag op 1 1/2 meter afstand van elkaar met elkaar worden gedanst. Er mogen meerdere groepjes van vier dansen in de zelfde ruimte (maximaal 30 personen, als de zaal dat toe laat). De zaal zal worden onderverdeeld in vakken, aangegeven door markeringen op de vloer. Je moet dus in je vak blijven. We volgen de Veilig dansen richtlijnen.

Prijzen

Introductiekaart van 3 x voor 40

introductiekaart van 8 x voor 100

Na deze introductiekaarten kun je een 10/13-keerkaart of een 4- keer kaart kopen. De prijs per les varieert van 11 – 16 per les.
Foto: Hannah Hansen (met deelnemers aan biodanza in De Balzaal)