Nice to meet you

Lieve danser,

De wekelijkse groepen hebben vakantie. Maar zoals je weet zijn er ook lessen in de zomervakantie. En daar wil ik je voor uitnodigingen.

Als je komt betekent dat alvast dat je er voor open staat om nieuwe mensen te ontmoeten. Er misschien ook wel naar uit kijkt.

En dat is ook altijd een beetje spannend.

Voor mij ook. Zeker als er mensen bij zijn die ik nog nooit heb ontmoet en dat gaat veel gebeuren deze week.

Ik vind het ook opwindend. Mijn hart maakt altijd een sprongetje telkens als ik iemand voor het eerst  of voor de tweede, derde, honderdste keer zie. Iemand die naar mij toe komt om te komen dansen. Hoeveel mooier wil je het hebben?

En die mensen willen ook allemaal met jou komen dansen! Heerlijk toch?

Vanochtend heb ik de eerste workshop gemaakt en net ook nog een nieuwe nummer gevonden dat ik nog niet eerder gebruikte. Ik heb er op gedanst en wordt er heel vrolijk van en ik kan bijna niet wachten om het je te laten horen.  Het is heel lekker en uitnodigend om helemaal uit je dak te gaan in een dans samen met iemand anders. Misschien wel een voormalig vreemdeling. Iemand met wie je nog nooit hebt gesproken en misschien wel nooit gaat spreken. Iemand die je ‘alleen maar’ zult ontmoeten in de dans… En dan roep ik misschien wel veel te snel dat je ‘moet’ gaan wisselen…

Ik zal je iets vertellen, wat je misschien al wel weet: je mag ook nog iets langer samen met die persoon blijven als jullie dat beide heel fijn vinden. Want alles wat ik zeg is een uitnodiging.

Aan de andere kant… ik doe die uitnodiging niet voor niets. Want er zijn nog veel meer mooie mensen om mee kennis te maken. Mensen die allemaal, stuk voor stuk de moeite waard zijn.

Ik wens jouw hart veel vreugde sprongetjes: als je iemand voor het eerst ziet als je een bekende herkent, als iemand naar je toe komt om met je te dansen, als iemand op jouw uitnodiging in gaat, als je een fijn nummer hoort en als je voelt dat je zelf waanzinnig lekker danst.

Ik wens je een fijne kennismaking of als je op vakantie bent: een fijne vakantie met ongetwijfeld ook nieuwe ontmoetingen.

Lieve groet, Geny

06-50569383

www.dansenleef.nl

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.