Een nieuw begin

radu-florin-CwTBt6jyagQ-unsplash.jpg

Lieve danser,

Deze week beginnen alle wekelijkse groepen weer.

Ik hoop dat ik weer veel dansers mag verwelkomen. Dansers die voor de vakantie al dansten, in de vakantie hebben meegedanst, dansers die al een hele tijd niet hebben gedanst en helemaal nieuwe dansers.

Het wordt een nieuw begin voor ons allemaal.

Ik vind het ook wel spannend, merk ik. Zullen de mensen die hebben gezegd na de vakantie weer te komen, er ook echt zijn? En hoe gaan we dansen? Hoe zal het contact zijn?

Op één ding mag ik, denk ik, wel rekenen: iedereen die komt staat open voor dit nieuwe begin, dit nieuwe avontuur. En dat maakt me blij. Het maakt ook dat ik heel erg uitkijk naar onze nieuwe kennismaking in de hernieuwde groep. Naar hoe wij hierin zullen zijn, hoe wij zullen dansen, hoe wij zullen genieten, hoe wij geraakt zullen worden, hoe wij zullen groeien, bloeien, opleven de komende tijd tijdens de vivenvia’s en in elkaars energie. En wie weet ook daarbuiten in ons dagelijkse leven!

Tijdens deze (her)nieuw(d)e kennismaking zullen we elkaar weer opnieuw aftasten. Elkaar aanraken en omhelzen is daarbij niet meer zo vanzelfsprekend, als voor corona. Maar het mag officieel wel tijdens de les: tijdens het dansen, als het bij een dans (als mogelijkheid) gebruikelijk is.

Ik doe mijn uiterste best om het voor iedereen veilig en fijn te laten zijn, zodat je je binnen de kortste keren weer helemaal in je element voelt in de groep. En zodat we weer thuis kunnen komen bij elkaar.

Wanneer kun je dansen? Je kunt kiezen uit de volgende groepen:

  • elke dinsdagavond voor beginnende en ervaren dansers 20.00-22.00 uur
  • elke woensdagochtend  voor ervaren danser  9.15 – 11.15 uur
  • elke donderdagavond voor ervaren dansers 20.00 – 22.00 uur
  • elke vrijdagavond voor beginnende en ervaren dansers 20.00-22.00 uur

 

Zoals je ziet is nu naast de vrijdagavondgroep, ook de dinsdagavondgroep open voor nieuwe dansers. In deze groepen zal ik voorlopig terughoudend zijn met aanrakingen. Biodanza is immers voor nieuwe mensen al spannend genoeg. En we hebben het afgelopen jaar op vrijdagavond ervaren hoe geweldig fijn biodanza op deze manier kan zijn! Zodra de overgrote meerderheid van de dansers er aan toe is om ook hand in hand te gaan dansen zal ik daar toe gaan uitnodigen.

Op woensdagochtend en donderdagavond nodig ik wel uit tot aanraking, voor wie dit wil. Goed voor jezelf zorgen en je eigen grenzen voelen en aangeven is hierbij een mooie uitdaging.

Wie in zijn of haar  vertrouwde groep blijft dansen, zal waarschijnlijk ook nieuwe mensen gaan aantreffen. Het kan ook zijn dat je er voor kiest om in een andere groep te gaan dansen. Zeker nu er wat veranderd is in hoe we gaan dansen kan ik me voorstellen dat dit aantrekkelijk is. Wat je ook kiest: het is allemaal goed. We gaan er hoe dan ook samen iets moois van maken/

Hoe gaan we veilig dansen?

Ik vraag aan iedereen om bij binnenkomst een gezondheidsverklaring in te vullen. Meer informatie vind je hier. Zelf ben ik daarnaast een voorstander van zelftest die je thuis kunt doen. Ik zal me zelf sowieso op dinsdagavond voor de les en op donderdagavond voor de les zelf testen. Vanzelfsprekend zou ik het fijn vinden als de deelnemers dit ook doen, maar dat ga ik niet van jullie verlangen.

Waar gaan we dansen?

Alle lessen zijn in Het Vijfde Huis, Livingstonelaan 54,  Gouda

Voor sommigen van jullie zal het de eerste keer zijn dat je in Het Vijfde Huis danst.

Neem Ingang Oost. De deur gaat niet automatisch open. Wij gaan zo zitten dat we je aan zien komen en openen dan de deur. Als je laat bent kun je op het raam van de zaal kloppen. De zaal is rechts als je voor de deur staat.

Ik zie je deze week heel graag verschijnen!

Lieve groet, Geny

06-50569383

www.dansenleef.nl

*foto: Radu Florin

PS: Dit zijn de prijzen met ingang van 31 augustus:

  • 10 lessenkaart 12 weken geldig Bonus: als je 12 keer in 12 weken danst krijg je die 2 keer extra cadeau: € 140,-
  • 10 lessenkaart 1/2 jaar geldig: € 150,-
  • 4  lessenkaart 1/2 jaar geldig: € 65,-
  • Losse les: 17,50

Heb je een nieuwe kaart nodig? Stuur me dan even een appje of mailtje, Dan stuur ik je een betaalverzoek.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.