‘Love is in the air’

geschreven: 9  februari 2021

Lieve danser,

Aanstaande zondag is het weer Valentijnsdag. De dag van de liefde. En daarom alleen al is ‘Love in the air’. Dit is dan ook mooi moment voor een vivencia met liefde als thema.
Het lijkt misschien onzin dat er nu ineens liefde in de lucht zit, vanwege het bedachte concept van Valentijnsdag. Want er zit immers altijd liefde in de lucht, als we ons er voor openen kunnen we dat ervaren. Toch zit er misschien wel een beetje meer in dan dan anders, want de kans is groot dat meer mensen deze week liefdevol aan iemand of elkaar denken en liefde sturen in de vorm van ‘energie’, berichtjes, kaartjes en cadeautjes. Want dat werkt echt om de liefde te kunnen voelen en om liefdevolle harmonie te ervaren. In de lucht om ons heen, de lucht die we inademen.
Ik heb het over de onbaatzuchtige liefde uit positieve aandacht met een liefdevolle intentie, voorbij het ego, op welke manier dan ook en voor wie of wat dan ook.
Tijdens Valentijnsdag en de volgende biodanzavivencia op donderdagavond besteden we meer aandacht aan liefde En als liefde positieve aandacht is, zoals ik schreef, is  ‘aandacht voor liefde’, dubbelop. Hoe heerlijk is dat? Van liefde heb je nooit teveel en het verveelt nooit. Ons leven wordt er alleen maar blijer en fijner door.
Heel graag tot donderdag!
En ben je er niet bij? Ook dan stuur ik je hierbij heel veel liefdevolle aandacht.
Lieve groet, Geny
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.