Uit je bol gaan

Velen onder jullie met een tuintje zullen dit herkennen: bolletjes planten in de tuin. Heerlijk klusje

Zo heb ik afgelopen najaar heel wat bolletjes geplant. Sommige piepen al uit de grond.

Ze zijn niet zo vlot als de narcissen die ik op andere plekken zie (bijvoorbeeld uit het tuincentrum). Maar er komt wat!

Enkele dagen geleden ontdekte ik dat er nog wat zakjes met bolletjes waren achtergebleven. Op een plekje in de schuur waar ik niet meer aan gedacht had. Ik weet nog wel dat ik ze in de uitverkoop heb gekocht en het toen te koud was om ze te planten.

Nu bleek het dat ze al een beetje aan het uitkomen waren in het zakje in de schuur. Het leven wil geleefd worden!

Ik heb ze alsnog geplant, met aarde toegedekt en water gegeven. En ben nu in blijde verwachting en vol vertrouwen dat er prachtige bloemen uit zullen komenondanks hun minder goede start.

Deze week is het voorjaarsvakantie (toepasselijk bekend als krokusvakantie). Ik geef daarom maar één les, alleen op donderdagavond, speciaal voor mensen met biodanza-ervaring uit Gouda en de wijde omtrek.

Een avond waarin je kunt opbloeien, op je eigen manier en in je eigen tempo.

Geholpen door heel veel enthousiaste mede dansers, heerlijke uitnodigingen, vrolijke swingende muziek en melodieën die je in hogere sferen brengen kun je helemaal uit je bol gaan!

Lieve groet, Geny

Ben je er bij? Hier vind je alle informatie

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.