Express yourself

Expressie

is uiting

van binnen naar buiten

creërend

en ontladend.

 

Expressie is

Je

lijf

hart

ziel

gezicht

en ogen

boekdelen laten spreken

 

Zonder woorden

vertellen,

laten zien

wat er in je leeft.

 

Tegen niemand in het bijzonder,

alleen omdat het er uit wil

of in het contact,

in de dans met een ander.

Als je dit vaak genoeg hebt gedaan zul je merken dat het ook buiten, in je dagelijkse leven steeds makkelijker  wordt om je uit te spreken met woorden en daden, duidelijk, helder en puur en je helemaal vanuit jezelf en vol zelfvertrouwen uit te drukken.

 

Dans je deze week  mee?

 

Lieve groet, Geny

Wil je komen dansen? Dat kan!
– Heb je ruime biodanza-ervaring en wil je wekelijkse meedansen in een biodanzagroep? Dan ben je welkom in de verdiepingsgroepen op woensdagochtend en donderdagavond (of vrijdagavond).
– Heb je biodanza- ervaring en wil je een keer, zo nu en dan of elke week meedansen? Dan ben je welkom op vrijdagavond in de open groep met veel dansers die wekelijks komen.
– Heb je nog geen biodanza-ervaring en wil je het graag ervaren? Dan ben je welkom om op 5 september een keer gratis mee te komen dansen in de dinsdagavondgroep.
– Wil je wekelijks dansen en is Gouda daarvoor te ver weg? Kijk dan op  biodanza.nl en zoek een groep bij jou in de buurt.
– Naast de wekelijkse groepen is het ook mogelijk om  (bijvoorbeeld) weekenden te dansen, zelfs als je ver weg woont, want wij zoeken dan een slaapplek voor je.
foto: Hannah Hansen
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.