geloof, hoop en liefde

Ik wens je veel lichtpuntjes in 2021 Dans en Leef.jpgGeschreven op 5 januari 2021

Allereerst wil ik je een heel gelukkig nieuwjaar wensen. Een jaar waarbij ik je toewens dat je misschien wel meer dan ooit van alle lichtpuntjes kunt gaan genieten.
Een jaar ook van geloof, hoop en liefde.
    • Geloof en vertrouwen. Geloof in onszelf, geloof in andere mensen, geloof in het leven en misschien wel goddelijke, ontastbare wijsheid. Geloof in de overwinningskracht van liefde.
  • Hoop en verlangen. Hoop dat de zieken weer beter worden. Dat we weer allemaal samen kunnen dansen. Dat we elkaar weer mogen knuffelen. Dat we weer in een groot gezelschap het leven mogen vieren.  Hoop dat het allemaal weer goed komt.
  • Liefde, dankbaarheid en aandacht geven en ontvangen, als wat je hebt gehoopt uitkomt, als je vertrouwen terecht blijkt, maar ook op heel veel andere momenten. Vaak hoef je je er alleen maar voor te openen. Liefde, dankbaarheid en aandacht zijn het licht, zijn het lichtpuntje zelf.
Ik wens dat al die ervaringen van geloof, hoop en liefde voor ontelbaar veel lichtpuntjes gaan zorgen. Voor geluksmomentjes in het ‘hier en nu’: in de vivencia.

 

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.