Je veilig voelen

Lieve danser,

 

loslaten

vol overgave

en vertrouwen

 

met 100 % aandacht

naar binnen gaan

naar je gevoel

naar wat er in jou leeft

 

volledig genieten

van jezelf, de ander en iedereen

 

helemaal in het hier en nu zijn

in het moment

in vivencia

 

plezier

verbinding

liefde

eenheid ervaren

 

openhartig

onbevangen

puur

zijn

 

Dat kan alleen als je je veilig voelt.

Veilig is heilig

in de biodanzagroep.

En dat geldt wat mij betreft voor onze  hele samenleving.

Om elkaar en jezelf  te beschermen en je veilig te voelen… waar je ook gaat.

 

Deze week zijn er weer extra veiligheidsmaatregelen getroffen door de regering. Maatregelen die het risico op besmettingen verkleinen.

Garanties zijn er niet en je bent het veiligst als je thuis blijft. Gelukkig mogen we wel blijven dansen. Wat is er mooier dan met anderen in een zo veilig mogelijke omgeving te bloeien, te groeien en het leven te vieren? Want dansen en biodanza zijn zo goed voor je! Je cellen worden gezonder en veerkrachtiger. En het resultaat is dat je vitaler, levenslustiger en gelukkiger wordt.

Nu het CTB (corona test bewijs) wettelijk verplicht is, wordt dat bij aanvang gescand. Daarnaast wil ik je vragen om sowieso alleen te komen als jij je helemaal gezond voelt. Als je bij twijfel een zelftest doet, zou dat helemaal fijn zijn. Voor ons aller veiligheid en om iedereen zich zo veilig mogelijk te laten voelen als we wel bij elkaar zijn! Meer informatie over het veilig dansen vind je hier.

En vraag je je nu af waar die bezorgde Geny is gebleven, die niemand wil buiten sluiten?

Het lijkt er op dat iedereen die er in de laatste tijd voor heeft gekozen om bij mij te dansen gewoon kan/wil blijven komen. Ik hoef dus helemaal niemand buiten te sluiten! Ik ben heel erg dankbaar en opgelucht.

Maar jij het misschien de laatste tijd niet bij mij gedanst en mogelijk voel jij je nu niet welkom. Dat spijt me oprecht! Ik had de keuze om door te gaan met de regels die nu gelden of stoppen tot de regels weer op gegeven worden. In het laatste geval zou je ook niet kunnen komen dansen. Hopelijk zijn de regels er binnenkort niet meer.

Heb je vragen?

Neem dan gerust even contact met mij op.

Lieve groet, Geny

06-50569383

www.dansenleef.nl

* foto: Laura Fuhrman

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.