Meebewegen

Lieve danser,

Meebewegen… Dat is iets wat constant van ons wordt gevraagd. Bijvoorbeeld het eerst heel lang mee bewegen met alle beperkende maatregelen… en dan plots kunnen we weer meebewegen met verruimingen. Deze week mogen we buiten dansen en volgende week weer in de zaal.

Meebewegen met het weer… daar zijn we allemaal aardig aan gewend.

Alhoewel, soms denk ik: het went nooit! Is het een tijdje lekker weer dan verwacht mijn zijn en mijn lijf dat het eeuwig zo zal blijven, ook al weet ik verstandelijk beter. ‘S ochtends bedenk ik als ik geluk heb nog net op tijd dat ik iets anders aan moet trekken, beter passend bij het veranderde weer.

Op dit moment zit ik in een luchtig zomerjurkje met blote benen, blote voeten en blote armen. Wat voelt dat goed!

Het is heerlijk weer om buiten te dansen. Op dit moment.

Het betekent wel dat als ik deze week biodanzalessen plan afhankelijk ben van wat het weer zal doen: gaat het regenen of niet? Wat zeggen de weer Apps en wat gaat het weer uiteindelijk doen over twee of drie dagen? Er wordt die dagen regen voorspeld (in sommige Apps), maar dat kan net zo goed in de middag zijn of ‘s ochtends. Op de tijden dat ik ‘normaal’ gesproken les gaf is het deze week zeker dat het op dinsdagavond: (vanavond!) en woensdagochtend (morgenochtend!) lekker weer is en het niet gaat regenen.

Maar op donderdagavond en vrijdagavond zijn er meer mensen die willen dansen. En ik moet op dit moment beslissen wat ik deze week aanbied.

Hmmm… Verwarring, onzekerheid, wat, wat, wat te doen?

En dan denk ik aan vorige week vrijdag: de eerste keer dat we weer buiten dansten en hoe geweldig het was. Hoe heerlijk. Hoe mooi!  Met een fijne groep lieve mensen!

En dan weet ik wat ik wil: als het aan mij ligt gaan we deze week vier keer buiten dansen. (Het is immers maar één weekje.) En als ik moet meebewegen met het weer, omdat het toch gaat regenen dan doe ik dat. Dan ga ik het op de dag zelf uiterlijk om 18.00 uur annuleren.

Ook zal ik meebewegen met hoeveel dansers er komen. Bij minimaal vier aanmeldingen gaat het door, want ook met vier dansers is het fantastisch!

Het vraagt ook meebewegen van jou: ook als je je hebt aangemeld kan het nog veranderen. En… misschien kies je er wel voor om  (ook) vanavond of morgenochtend te komen, want dan weet je zeker dat het niet zal regenen.

Ik geef me over aan de wil van de weergoden en aanmeldingen jou en de andere dansers. Durf jij dat ook aan?

Heel graag tot dinsdagavond, woensdagochtend, donderdagavond of vrijdagavond  op ’t Groene eiland in Gouda. Als het donderdag buiten niet door gaat geef ik een Zoomles.

Dans je mee?

Heb je biodanza ervaring? Dan ben je welkom om donderdagavond 3 juni mee te dansen buiten of met Zoom biodanza workshop. Hier vind je meer informatie over het Zoomdansen.

Of om buiten  vrijdagavond buiten. We dansen op een prachtig grasveld in Gouda. Om geluidsoverlast (en extra aandacht) te voorkomen gebruik ik een silent disco set. Met andere woorden: we dansen met koptelefoons op. Ik heb 20 stuks. Er kunnen dus maximaal 19 dansers mee doen.

Aanmelden voor de Zoomworkshop of voor het buiten dansen kun je door mij te bellen of mailen.

Lieve groet, Geny

06-50569383

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.